turn up the sun


Idag känns som en bra dag, pappa kommer hem och jag ska ta en promenad i vårsolen med Emma (som jag måste träffa oftare oftare oftare för hon flyttar till norge typ jättesnart men det borde ju inte vara den avgörande faktorn för att träffas ändå) och sedan ikväll får jag _äntligen_ en mobiltelefon som jag ska få köpa av en världssnäll och söt klasskompis vid namn Martina. Jaaa hon är fin. 
Fram tills dagen kör igång ska jag fortsätta läsa lite bloggar och lyssna på Oasis och njuta av ljusstrimmorna som bjuder in sig själva bland persiennerna. Idag gick vi ju över till sommartid också och det är någon bra liten känsla över det också. 

Det känns lite som om jag har haft lov men det är bara söndag och denna helgen har vart bra på många vis men jobbig på många andra. Har nu två dagar i rad vaknat av att jag inte kan öppna vänstra respektive högra ögat och fått panik och sedan gått med fasa till toaletten för att uppleva skräckfilmsscenariot då jag får dra isär ögat och se stripande små varsträngar som hänger som små gummisnuddar mellan ögonlocken. Jag säger bara fyfan och hej jag ska aldrig mer mer klia mig/peta/hålla fingrarna nära ögonen när jag är förkyld. 
Men annars har jag ju dansat och träffat många av de finaste vännerna som finns och jag har spelat Monopol och vandrat runt i nattkylan och jag har kramats och pussats och läst ur en bok (som egentligen inte är sådär jättebra men det är till en skoluppgift och den blev faktiskt bättre då jag kunde läsa den till frisk luft på balkongen). 

Amanda Jonsson

hahah va söt!

2011-03-27 | 15:17:37
http://ajonssons.blogg.se/
julia

gulli

2011-03-27 | 17:12:45
http://lethologica.blogg.se/
Jennie

jag tycker om din blogg.

2011-03-27 | 18:39:56
http://doublevision.spotlife.se
Anonym

cül att få se dig med malin!

2011-03-28 | 21:32:46namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: