there's a big hard sun beating on the big people


Med en framkrystat puss(tidsinställt):
1.
Jag anser vintern vara något utav det onödigaste och mest ångestbringande som finns. Sedan dagen de första snödropparna faller håller jag tummarna för att morgondagen ska vara annorlunda och jag önskar alltid att det ska vara över även fast jag vet att det inte ens har börjat.
2. Jag kan vara sämst i världen på att ta tag i saker. Efter stressplugg dagen innan inlämningar ska vara inne/prov ska skrivas/redovisningar ska göras lovar jag alltid mig själv att jag i fortsättningen ska plugga minst en halvtimme om dagen men sedan sitter jag där igen någon vecka senare och panikar över att jag aldrig kommer hinna i tid. Jag anser ofta det är lättare att rymma och förtränga.
3. Det finns nog ingenting jag längtar efter mer än studenten och att få fara ifrån Falköping, att få sprida mina vingar och flyga runt för att se världen och bosätta mig i minst fyra olika länder och tiotals olika städer och lära mig nya kulturer och att hopplöst försöka beställa mat med alldeles för tjock ordbok och en allt för oengagerad servitris som ger mig en meny med åh så främmande maträtter. Att få vimsa runt och försöka förstå mig på valutor, skyltar, tunnelbaneskyltar. Att få prova, fela, lära.
4. Jag har numera tjatat på mig själv i månader att jag ska få in vanan att skriva igen, att teckna igen, att engagera mig och att skapa. Att ta upp passionen, få in en rutin och utvecklas. Men filmer och bra serier och promenader med vänner och telefonsamtal och allt sånt där kan ju för stunden kännas allt så mycket viktigare. Och "jag hinner ju göra det där senare".

Anonym

feel ya, sis

2011-03-09 | 18:23:49namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: