ni har väl inte missat:


::;bigmess

Dessa stunder är för mycket för mig och jag orkar inte överflödet av tankar och jag orkar inte blockeringen av utlopp som leder till upplopp bland mina tusen känslor och det är bara alldeles för mycket ibland.

and some more

lite mer på lager men mobilkameran sviker.

två nya loves

drömjackan och finaste brillsen. Glad.

::;a-a-a-a-aprilhimlen

Smexar till det med hatt för jag mår fanimig guld. Nu drar jag ner en sväng på stan med Sara och bara glassar.

onsSDawg

Huvudet är tungt men humöret är på topp.

Du har betalat din skuld för att klara dig och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane?


Timmarna av behövd sömn ökar natt för natt och har gjort det i många nätter så idag tvingar pappa iväg mig till vårdcentralen för att kolla upp vad som faktiskt är fel på mig. Visst har det spårat ur lite nu med tusentals symptom hit och dit så det är väl dags antar jag men det finns fan inte mycket värre än att sitta där i väntsalen på vårdcentralens drop in i timtals för att sedan komma in i fem minuter för en liten undersökning då de troligtvis helt enkelt kommer att konstatera att jag är förkyld och måste hålla mig varm och lugn. Eller så skriver de ut någon medicin som jag ska ta flera gånger om dagen som smakar piss och mediciner är dyrt som sate. Nu snöar det också (igen) och humöret kunde inte sjunka mer. Idag förbannar jag Sveriges väder och jag förbannar mitt immunförsvar och jag förbannar sömnlösa nätter och jag förbannar allt som har med plugg och läxor och matte och skola att göra.

sunsunsun

mobilbilder ifrån balkongen för någon timme sen mhmm.

.

- Oh yes, the past can hurt.
But, you can run from it or, you can learn from it.

I don't care if it hurts I want to have control, I want a perfect body I want a perfect soul. I want you to notice when I'm not around


dessa sömnlösa nätter

turn up the sun


Idag känns som en bra dag, pappa kommer hem och jag ska ta en promenad i vårsolen med Emma (som jag måste träffa oftare oftare oftare för hon flyttar till norge typ jättesnart men det borde ju inte vara den avgörande faktorn för att träffas ändå) och sedan ikväll får jag _äntligen_ en mobiltelefon som jag ska få köpa av en världssnäll och söt klasskompis vid namn Martina. Jaaa hon är fin. 
Fram tills dagen kör igång ska jag fortsätta läsa lite bloggar och lyssna på Oasis och njuta av ljusstrimmorna som bjuder in sig själva bland persiennerna. Idag gick vi ju över till sommartid också och det är någon bra liten känsla över det också. 

Det känns lite som om jag har haft lov men det är bara söndag och denna helgen har vart bra på många vis men jobbig på många andra. Har nu två dagar i rad vaknat av att jag inte kan öppna vänstra respektive högra ögat och fått panik och sedan gått med fasa till toaletten för att uppleva skräckfilmsscenariot då jag får dra isär ögat och se stripande små varsträngar som hänger som små gummisnuddar mellan ögonlocken. Jag säger bara fyfan och hej jag ska aldrig mer mer klia mig/peta/hålla fingrarna nära ögonen när jag är förkyld. 
Men annars har jag ju dansat och träffat många av de finaste vännerna som finns och jag har spelat Monopol och vandrat runt i nattkylan och jag har kramats och pussats och läst ur en bok (som egentligen inte är sådär jättebra men det är till en skoluppgift och den blev faktiskt bättre då jag kunde läsa den till frisk luft på balkongen). 

tja

Den godaste pizzan med Vickan förra veckan mhmm. Idag värker kroppen efter gårdagens allt dansande men som jag anade vände humöret, jag mådde bra och jag hade så himla kul med mina fina tjejer. Idag ligger jag mest i sängen och äter vindruvor och kollar på tv, har lite sysslor att göra här hemma och sen återstår det att se vart kvällen för mig. Vädret är fint och världen är fin idag.

jag är så jävla taggad!!!!!11


...naaat

Love, it will not betray you, dismay or enslave you, it will set you free. Be more like the man you were made to be. There is a design, an alignment to cry, of my heart to see, the beauty of love as it was made to be.

Vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen under det och vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon?
Att gömma sig bland saker som får en att må bra eftersom illusionen av den perfekta vardagen och den perfekta tillvaron förvillar oss och får oss att tro att detta är de vi är och alltid kommer att vara. Jag finner mig själv ändå slagen av ångest och det är så dumdristigt att gömma sig när hundarna ändå kan lukta sig till ens rädsla.

the times they are a-changin'

Med feberfrossa, en igensvullen hals och ett tungt huvud ber jag om ursäkt för min tidigare och kommande frånvaro. Det enda som är bra just nu är att Bob Dylan bokats till P&L, hur fint?

i die


::the jacket

lite mycket fashion här nu kanske men mmhmmm... ifrån My Blomquist

::topshop


party hard


H&M HIGH SUMMER


sol och socker.


what happens when you lose your way and you lose control and you cant find the fucking purpose with what you're doing anymore? You still keep on going because that's the only way you know how.

::ssssaturdaayy

make avatar
igår var kul och ikväll blir nog lika kul, artonårskalas för lisa! dansas ska det i alla fall

friday


Vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar och vem vet hur länge vi har varandra? I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek
another sky

Igår sken solen och jag och Viktoria njöt verkligen under våran lilla promenad till affären. Gårdagskvällen var hur rolig som helst och bilder kommer så fort jag fått dom av Sara.

Just nu dränker jag mig i plugg, ikväll ska jag dricka kaffe och klippa hår med Sandra och senare ska jag kolla bb med en annan sötis. Jag klarar mig nog rätt bra ensam ändå. Så länge jag inte behöver vara ensam liksom.

she's so lovely

Ikväll bjuder jag några fina vänner på rosékyckling+vitvinssås och potatis och sen ska vi ha Hannibal Lecter-maraton, hur bra kväll? Lillördag och allt. Puss!

sun sun sun here we come

Jag borde oftare vakna och intala mig själv att dagen ska bli en bra dag även fast det finns sådant som tynger ner mig. Just make it work.

more little secrets

Pappa for mot Norge idag och jag är ensam hemma i alldeles för många dagar vilket gör mig paranoid, liten och rädd. Att försöka somna känns hopplöst då varenda ljud min katt ger ifrån sig får mig att önska jag hade ett baseballträ under sängen men det har vart en sjukt lång dag så förhoppningsvis slocknar jag ändå. Jag tycker då inte om att sova ensam.

beneath it all you're golden, and that's all i'm feeding on. There's no release at all, and that's not worth dying for. (And it's not for our desires but our design that we all fall apart)


Comfortable as I am  I need your reassurance, and comfortable as you are you count the days
But if I wanted silence I would whisper, and if I wanted loneliness I'd choose to go.

hör på dig själv hur du slinter med ordenjag är snart glömd och ordningens gång rubbades aldrig av min trasiga sång


söndag

igår

................och idag
Gårdagen var sjukt rolig och bra och fyskjuttsingen vad vi dansade. Tackar Jenny och Ellen som höll i allting. När dansadet var slut, kebabrullen var köpt och benen var ömma så beslöt vi oss för att gå hem till Hannes och kolla skins och där somnade jag nästan på direkten mhmm. Idag ska jag bara ligga i sängen och ignorera högen med plugg jag har kvar som jag lovade mig själv att inte spara till sista dagen innan skolan körde igång efter praktiken. Fuck.

1440

Igår gled en och en annan öl ner i samband med bastu och gött folk. Idag är jag lite tung i huvudet, men det är bara att ladda om för ikväll ska min fina vän Jenny firas! Ha det fint.

ready set go


don't be afraid, you're already dead

klick

::mini:s05e03


weekend warriors

Idag var det sista dagen på min praktik och jag gick därifrån i sorg, så sjukt mycket jag kommer att sakna de små glinen. Fick inte heller säga hejdå till alla jag ville då det knappt var några barn där idag så det var ju också tråkigt men de sa att ja var välkommen att hälsa på när jag ville så det kändes fint ändå. Eftersom jag har helg nu tänkte jag unna mig ett avsnitt californication och sedan en eftermiddag av sömn och återhämtning. Känns helt okej eller? Känns helt okej. 

p.s. ni är så fina och även fast det sker sällan så är alltid de kommentarer ni lämnar så himlans söta och fina och stärkande. Megapuss till er, och till världen.

till salu

Någon som är sugen på att köpa min skinnjacka ifrån H&M? Strlk 34! Nypris 299:- och använd fåtal gånger, tänkte mig cirkus 150:- för den. + Frakt då. Inga skavanker eller så utan används helt enkelt inte så flitigt som den borde. Maila mig på myscenario.blogg@hotmail.se vid intresse! 


there's a big hard sun beating on the big people


Med en framkrystat puss(tidsinställt):
1.
Jag anser vintern vara något utav det onödigaste och mest ångestbringande som finns. Sedan dagen de första snödropparna faller håller jag tummarna för att morgondagen ska vara annorlunda och jag önskar alltid att det ska vara över även fast jag vet att det inte ens har börjat.
2. Jag kan vara sämst i världen på att ta tag i saker. Efter stressplugg dagen innan inlämningar ska vara inne/prov ska skrivas/redovisningar ska göras lovar jag alltid mig själv att jag i fortsättningen ska plugga minst en halvtimme om dagen men sedan sitter jag där igen någon vecka senare och panikar över att jag aldrig kommer hinna i tid. Jag anser ofta det är lättare att rymma och förtränga.
3. Det finns nog ingenting jag längtar efter mer än studenten och att få fara ifrån Falköping, att få sprida mina vingar och flyga runt för att se världen och bosätta mig i minst fyra olika länder och tiotals olika städer och lära mig nya kulturer och att hopplöst försöka beställa mat med alldeles för tjock ordbok och en allt för oengagerad servitris som ger mig en meny med åh så främmande maträtter. Att få vimsa runt och försöka förstå mig på valutor, skyltar, tunnelbaneskyltar. Att få prova, fela, lära.
4. Jag har numera tjatat på mig själv i månader att jag ska få in vanan att skriva igen, att teckna igen, att engagera mig och att skapa. Att ta upp passionen, få in en rutin och utvecklas. Men filmer och bra serier och promenader med vänner och telefonsamtal och allt sånt där kan ju för stunden kännas allt så mycket viktigare. Och "jag hinner ju göra det där senare".

torr mark och solsken

Har haft en Emma-dag med självstärkan, vila, två promenader, en massa musik och power yoga på gymmet.

fågelkvitter

Sitter på balkongen och känner hur solen för första gången på för många månader bringar värme. Fåglarna kvittrar och med slutna ögon kommer den där vårkänslan jag så fruktansvärt länge har längtat efter.

jag tror inte alls på nåt mer för jag trodde en gång på det här

Jag ska dansa fastän hjärtat brister, det går sönder i takt med basen i marken,
det går sönder i takt med värkande huvud. Vulkan inuti men polerade yta,
det här golvet ikväll jag ska va sist här. Dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här. 

Ni täcker över ljudet av sms som inte kommer,
spela nåt som alla kan jag kan berätta nåt som alla kan.
Är ni med mig syster, bröder? Dansa fastän hjärtat blöder.

jag ska dansa fastän hjärtat brister, det går sönder i takt med vasen i marken

Minnena kommer för alltid ha etsat sig fast och kemin är oundviklig, vi förstår varandra på ett sådant makalöst sätt men vi missförstår också så lätt. Vi lever på olika plan men på ett harmoniskt vis dansar vi då och då i den blomsterklädda hissen som på automatik för oss mellan våningar på högt och lågt. Är vi för fega för att hitta rätt eller för säkra i ovissheten på plan 4,5? Är vi rädda för sanningen eller trygga i den dramatiska, känslofyllda berg- och dalbanan (som även är vår ovisshet?) Suddigt, lent och vackert, eller skarpt, kantigt och klart?

Drömmen om en felfri siluett eller verkligheten i sanningens konturer?


04:45

Elva timmars lek med barn framför mig med alldeles för få timmars sömn i nacken.

.

Den här dagen har mest gått i ångestmönstrat och mest av allt skulle jag helst vilja gå ute i natten i timtals med musik i lurarna men morgondagen är lång. Dessa dagar är allt för långa.

15:42

Ibland får man bara en sån där känsla av att det mesta man gör är hopplöst och ens inverkan på folk är lika med noll ifall de inte har den minsta lust att bry sig. Inget vett, ingen empati, inget-jävla-alls.

::friday night live


come on honey cut yourself to pieces, come on honey give yourself completely


Nyss hemkommen ifrån en kväll full med mys. Laddat upp med kaffe, mjölk, bloglovin' och Lykke Li's nya, så sjukt bra. YOUTH KNOWS NO PAIN.

::new in;

tack ekologiska t-shirts!

more little secrets

Den gamla vanliga bakisbilden en gammal vanlig bakisdag med Sofia. Bäst på fest.. eller?

Fick delta i dagens vilostund på dagiset vilken jag somnade på och vaknade sedan av att alla barn som tidigare hade omringat mig var borta. En av fröknarna sa att hon tyckte att jag kunde få sova kvar och när jag vaknade var min jobbdag över och nu har jag helg! Det firar jag med mat hemma hos mamma, body pump+core på gymmet och ikväll möjligtvis lite mys. Gillar läget. P.S. Här har ni en lite mixad playlist. Klickklick!

min nya idol:

MAGNATEN.

finare än en Håkan-låt

without you my feet would be too far from the ground and my head would be spinning me mad

morning rituals

För tidigt för morgonsol och för sent för mer sömn. Lek med de sötaste ungarna i sex timmar och sedan har jag helg. Åhsåskönt.

pink

hot charlotte

red

caroline

lite sömn och morgonpladder

Du säger att det inte är logiskt, det du känner är inte logiskt men det är exakt så det ska vara och om någon frågade mig varför det är som det är hade jag sagt att jag inte vet. För det är exakt så det ska vara. Man ska inte kunna förklara känslor och man kan inte sätta ord på morgonsolen och man kan inte sätta ord på kärleken för det är den suddiga luddiga mjuka känslan man får av kärlek som gör en förvirrad och det är exakt det kärlek borde göra. Göra en galen och vilsen och lycklig och man ska snubbla på orden och man ska vara nervös och man ska inte alltid veta vad man ska göra åt saknaden i benmärgen för kärlek gör en galen och kärlek gör en vilsen men det är ju skönhet i det också, eller hur? Du säger att det inte är logiskt och att inte ens Håkan kan få rätsida på saker åt dig nu men jag säger att inte en människa på jorden kan få rätsida för svar är inte alltid allt, svaret kan vara själva sökandet eftersom sökandet är en risk och vill du komma framåt så måste du ta risker.

Jag säger att jag inte vet för det är exakt vad jag inte borde göra. Ovisshet kan göra ont men ovisshet kan vara vackert och glöden hålls vid liv när man är på språng.

::maybe so

dinsko 299:-/skopunkten 249:- hello

i fly like papers get high like planes

M.I.A. & Timbuktu till p&l, score.

::Withbothfeetontheground;

make avatar

Har nu avslutat min andra dag på praktiken och jag stormtrivs så himla bra och jag vill verkligen inte att dessa veckor ska ta slut. Även fast jag inte har någon ork kvar i en enda millimeter av kroppen så är det så himla värt det och åh. Min handledare tycker att jag klickade med barnen ifrån första stund och jag kan inte hålla med mer. Jag kan ju inte säga nej till de små glinen, så det blir lek och spring och en himla massa dansande. Jag har också fått tre nya pojkvänner samt en hel massa nya bästisar. Det är fint.