visa mig den maximala hastigheten, vart du vill så fort du kan

I fredags tog tröttheten över efter skövderesan men på vägen hem behövdes det inte mer än ett telefonsamtal för mig och lisa att bestämma oss för att ramla runt i fredagsnatten.

Väl hemma fick jag först den finaste överraskningen, emma h knackade på mitt fönster, (så som hon alltid brukar göra när vi ska ses)  hon har varit hemma ifrån oslo denna helgen och åh jag kan inte beskriva hur fint det var att förloras i den där välbekanta famnen och det kändes nästan som om hon aldrig varit iväg samtidigt som jag kände i hjärtat hur hon varit iväg allt för länge.
En kort visit av henne och sedan planerades det och lisa kom hit och vi gick runt och fixade och trixade och vips så satt jag på hennes pakethållare på väg till en fest som egentligen inte var våran destination men vi hamnade där ändå och hade en jättefin stund. Efter det blev det hälsa på välbekanta ansikten och sitta på en trappa bakom ett hus mittemot en krog och prata om livet tills det kändes i hjärtat rejält. Det känns alltid i hjärtat med lisa, min lilla rödhåriga vackra filosofiska fjantlisa

Igårkväll var det inflyttningsfest hos lina och jag och sofia gick runt hela staden för att få kvällen att fungera men det blev en bra kväll med många välbekanta ansikten och det vore fint att ramla in i varandra senare och djupa samtal och hej är du här det var längesen och möt mig vid statoil så går vi hem ihop. Och hålla handen. Allt avslutades i den där välbekanta famnen och i den famnen borde varenda kväll avslutas för då gör ingenting ont dagen efter.

Emma

kærlek till dig.

2011-07-11 | 07:12:27
http://classicreeboks.blogg.se/namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: