ge mig nåt som tar mig någonstans

Att inte ens kunna kränga ner en kopp kaffe utan illamående upp till halsen är ett starkt tecken på att jag inte är fullständigt frisk. Ikväll skulle jag och några vänner ha tagit vara på snön genom att åka pulka men det är nog inte världens smartaste idé, och det kan nog vara första gången jag är lite halvt besviken på att jag inte kan spendera några timmar utomhus i vintertid. Allt ska fan hända då det inte ska hända, det brukar vara så.

Jag har drömt om att resa någonstans ända sedan London och nu de senaste dagarna har resfebern verkligen slagit mig rakt i bröstet. Jag drömmer så fruktansvärt mycket om att åka någonstans för att återuppliva min inspiration och kreativitet igen, resor brukar ha den inverkan på mig. Miljöbyte och nya perspektiv. Nya vinklar att se på världen och nya saker att upptäcka. Att äta på en restaurang där jag inte kan tyda menyn och att sätta mig på en buss någonstans utan att till hundra procent veta om det är den som kommer ta mig till min utvalda destination. Jag drömmer om spänning och ovetande och nya hav och nya platser och jag drömmer om att få fotografera en vän med en fin utsikt som skådas bakom hennes rygg.

Lina

ÄLSKAR. DIN. BLOGG.tänkte just föreslå att du skulle hälsa på i min lilla stad men så läste jag "att äta på en restaurang där jag inte kan tyda menyn" och förstod att du kanske var ute efter något annat...

2011-01-15 | 11:30:03
http://linaloveli.blogg.se/namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: