ett välbehövligt nyårslöfte angående rutiner..

Det smälte ute för några dagar sedan, termometern visade över nollgradigt men nu är det kallt igen och det verkar inte vilja sluta snöa. Är det konstigt att man känner sig som instängd i en bubbla på vintern? Det här med begränsningar har aldrig riktigt varit någonting för mig och jag har blivit för bekväm i att spendera dagarna i sängen med datorn och jag har blivit för bekväm med att kunna sova när jag vill och vakna lite när jag vill. Jag sa till mig själv att jag inte ville ha något skolarbete att göra de sista dagarna men på tisdag börjar skolan och jag har fortfarande två inlämningar och en redovisning att förbereda och några mattetal att räkna ut innan jag kan andas igen. Jag hatar den där lilla nästan obefintliga ångesten som kryper fram bara jag tänker på det men desto mer jag väntar desto mindre obefintlig blir den och på så vis kan jag inte förstå mig på varför jag alltid ska skjuta fram allting till sista sekund. Det är så knäppt hur man kan veta hur viktigt någonting är och hur man kan veta hur jobbigt det blir dedär sista dagarna innan allting ska vara klart men ändå tar man inte tummen ur och så sitter man där sista dagarna och fattar inte ett skvatt. Ehm. Jag ska nog plocka fram matteboken.

RONJ▲

Det är fakstisk nästan +grader idag, jag vet det, eftersom att jag är i Falköping. Och jag tycker att vi borde fika någondag, du och jag och Madde.

2011-01-05 | 11:41:10
http://thedoors.blogg.se/
Anonym

men du, börja med at sätta upp små mål som att du tex ska spendera all din ''puggtid'' idag med att göra klart uppsatsen och att du ska göra redovisningen imon och så? det brukar fungera bättre om man har klarare mål

2011-01-05 | 12:03:49
Anonym

din blogg är så fin! älskar den :)

2011-01-05 | 13:27:48namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: