14 – Min favoritfödelsedag

Jag har lite svårt för att urskilja någon speciell födelsedag sådär så jag kan helt enkelt berätta om min senaste. Dagen innan var det fest och dans och efter tolvslaget överröstes jag med kramar och gratulationer av alla mina nära och kära och några till och jag hoppade i taket av glädje då.
Morgonen efter vaknade jag tidigare än vad pappa hade anat så på begäran fick jag inte lämna sängen på ett tag. Jag sa att jag hade adderat vindruvor till min önskelista och pappa gick ut på "ärenden" vilket gav mig lite tid att smyga upp för att hämta kaffe. Efter ett tag kom pappa in med vindruvor, lakrits, nyplockade blommor och lite presenter. "Den andra presenten var en bok som heter Lila smyger, och jag blev helt rörd när jag förstod vad den innehöll. En samling med kärleksdikter skrivna av utvecklingsstörda. Bara genom att scrolla snabbt igenom sidorna blev jag helt till mig, allting var så himla fint rakt igenom. Jag känner att den kommer läsas flitigt ur under sömnlösa nätter och jag lär säkerligen publicera flera dikter här." Sedan spenderade jag dagen i sängen vilket var väldigt skönt just då.
Jag fick också ett kuvert ifrån morfar med en femhundrig och ett så fint brev. Han skickar alltid liknande vid högtider men detta var tamigfan speciellt.
Lite senare gick jag och samtliga familjemedlemmar till Ming och åt, där fick jag gratis cola eftersom det var min födelsedag, mer presenter och ett par goda skratt samt väldigt god mat.
Emot kvällen träffade jag Thess och vi satte oss någonstans och pratade och sedan gick vi och träffade lite vänner och efter det hamnade vi på en gräsmatta med massa folk som drack öl men jag gick hem strax efteråt och spenderade resten av min födelsedagskväll i soffan med mamma.
Jag såg ut såhär:

Anonym

har du twitter??

2011-01-03 | 18:09:47
beatrice friman

ÅH va jag saknar dig älskling <3

2011-01-03 | 21:20:54
http://beatricefriman.blogg.se/
Anonym

Fan vad fin du är!Och snälla, kan inte du ge ut någon gammal design du har haft och inte använder längre? Vill så gärna börja blogga men klarar aldrig av det med någon ful design haha, vill ha en sådan enkel och stilren som du alltid har haft. PISS OCH KRÄM!

2011-01-04 | 01:32:49
emmablid

Fan vad jag älskar din vägg!& du själv är ju jäkligt snygg också

och din blogg är sjukt inspirerande på något vis.

xx

2011-02-18 | 18:33:59
http://eblid.blogg.se/namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: