::rightnow;


::skärsomlaser,duskärsomlaser

jag var kär i idén om dig långt innan vi mötts
och när jag såg dig komma i blåsten med kläderna på sned och håret på sned,
det med var jag såld

vill ha kvar känslan inuti mig

Mina funderingar tar över det mesta inom mig just nu och jag kan inte hjälpa att jag
för tillfället känner mig helt vilsen i det mesta och mig själv men ibland måste det
väl vara så också antar jag. Idag är första dagen på min två veckors praktik på ett
dagis vid namn Gunghästen här i Falköping. Barn brukar ha förmågan att göra mig
salig i hela kroppen så detta ska förhoppningsvis bli fint.

::127hours


Det var så mörkt den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något, hoppats på något.


::feb26


::feb25


With the pedal to the met, the pedal to whatever


Igår var bra, har en del foton att visa men lite sysslor att ta hand om först. Här har ni en go låt så länge, later dudes!

Det här med att ha fula vänner..


för det gör ont och ibland är jag för svag för nonsens och dåliga vanor

-

pamelalove2011

dude det här är nice. Via fashiontoast

tiderna förändras

Jag växte upp på landet och under många av mina unga år diskuterade vi fram och tillbaka om att flytta in till staden Falköping. Ämnet gjorde mig alltid känslosam, på grund av alla minnen och alla känslor och alla inristade märken i väggarna och på grund av alla videofilmer vi spelade in där när jag var liten, så liten. Jag var rädd för att glömma, jag var rädd för att tappa minnet av att bo bland allt de gröna och jag var rädd för att glömma hur jag brukade gömma mig bland trädgrenarna som nådde ner till marken ifrån trädet framför vårat hus och jag var rädd för att inte kunna skrika utan att någon skulle höra. Jag var rädd för att glömma känslorna och jag kan inte längre relatera till dem. Jag var rädd för det som redan skett och även fast jag minns hur allt såg ut kan jag inte komma ihåg hur det kändes.

Jag är rädd för att vakna upp om några år, misslyckad utan hopp och inte kunna komma ihåg hur bra saker en gång känts. Jag är rädd för att vakna upp utan att minnas värmen av musiken och utan att känna närheten till de vänner jag har idag. Jag är rädd för att vakna upp utan känslan jag känner just nu, känslan av fullständighet, och jag är rädd för att inte komma ihåg hur det känns. Jag är rädd för att inte känna och jag är rädd för att vara tom. Jag är rädd för att brista för jag har brustit förut och man glömmer bort hur det känns att vara hel. 

Jag är rädd för ruta ett.


london

För ungefär exakt ett år sedan var jag i världens bästa London och i höst ska jag tillbaka. Så jag har längtat.

tjugoiåtta


40daydream

Det känns i kroppen att jag borde sovit mer än jag gjort det senaste och då jag inte ens har självdisciplinen att stiga upp ur sängen efter min lite för långa powernap är något lite mer fel än vanligt om man säger så. Jag skulle helst vilja sova bort resterande timmar av kvällen också men jag har plugg att göra och det suger ju rätt hårt mhmm. Dricker lite mjölk och spelar zuma blitz tills jag finner orken till någonting mer, so fun sistahs

Min trogna survive-school-by-having-somuchfun-kompanjon

my darling you

Min mamma är lite längre än mig, har halvkort mörkt hår och fina ben. Hon klär sig aldrig i byxor, bara i kjol.
Det enda smink hon använder är lite kajal och dedär kajalinringade ögonen är fina mhm. Hon är bra min mamma och henne är jag stolt över.

alla gånger jag fått höra vad jag inte får förstöra, händerna minns vad hjärtat skrev

Vi får sluta tidigare de mesta dagarna nuförtiden för att arbeta hemifrån med inlämningar och läxor och dittan med dattan. Oftast när så är fallet brukar jag ta mig en kopp kaffe, något avsnitt scrubs och en tupplur men idag är det fan inte så. Jag och Viktoria kollade på Hitch igår och då sa Hitchens att man ska börja varje dag "as it have a purpose" och imorse lovade jag mig själv då att meningen med denna dagen var effektivitet. Ska nog börja sätta upp sådana mål redan vid morgonkvisten för jag sprang fan runt med ett brett leende och skinande humör.

Det är mycket som cirkulerar i mitt huvud nuförtiden men det är bra för då är jag vaken och då har jag ork och då har jag motivation och med motivation har jag viljan till att få något gjort och gör jag det inte då får jag ångest och ångest undviker jag ju gärna. Så jobba på Emma, jobba på.

Jag kan stå, gå, eller krypa härifrån om det här är allt vi hinner med

Du har tänkt allt som sagts om mig, du kan tro allt du hört om mig. Du kan ställa frågor om sanningen, finns det en eller finns det tusen? Svara rakt från hjärtat nu. Ditt medlidande kan jag va utan om det här ska vara allt vi hann. Så håll mig hårt. - Columbus

det spelar ingen roll kompis, vi ska åt samma håll


om du ramlar kommer jag att ramla åt samma håll

Ramlar runt på Falköping hala gator under småtimmarna och det kan vara tungt ibland men det är bra ändå. Solen skiner i alla fall mer än vanligt och på något sätt är det fint att leva bland ångest, känslor och närhet.

Jag gillar den här låten. (Allt du rör blir till moll, men om du ramlar kommer jag att ramla åt samma håll)

daddyyydaddycooool


art

Ska nu bege mig ner till utställningspremiären för mammas utställning. Efter det blir det middag ute och ikväll satsar vi än en gång på festligheter. Laterio

glitter so nice

sanna

Life in technicolor

Igår var det ladies night här hemma och dessa två tjejer sällskapade. Vi dansade runt och vi skrattade för fulla muggar och vi åt grädde med bär och vi kollade på film och vi hade det jättebra tycker jag mhmm. På något vänster brukar jag alltid efter sådana här livfulla kvällar känna mig bakfull på något vis även fast alkoholhalten legat på noll och idag är inget undantag. Men det är okej. 

Sofia är hos tandläkaren men hon kommer väl tillbaka relativt snart och då ska vi väl göra oss redo för att kasta oss ut i sommarjobbsdjungeln för att dela ut cv:n in the big town of Falköping. Ikväll satsar vi på festligheter (eller discofredag som fjantlisa så fint benämner det) och vad är en fredag i Falköping utan festligheter? Kanske inte så farligt, men ändå. Vi är redo.

P.S. Ni har väl inte glömt att ni finner mig på facebook? Här är jag iallafall. För er som känner för att gilla läget liksom.

i have poetry and drawings of my life, when you weren't by my side and i didn't know

Jag har suttit och anordnat och rättat och nostalgiserat och skrivit ut alla dokumenterade texter jag skrev under 2010 och något säger mig att det finns cirkus hundra texter till som gått på villovägar i bortglömda skrivblock och lådor gömda i förråd men detta är ju en bit på vägen i alla fall.

(Att flera hundra sidor kan kännas så obefintligt minimalt med tanke på allt vad de innebär)

jag går på samma gator tills de vänder, den här stunden är resten av mitt liv

för troligtvis är det inte mer och mer än såhär kommer det inte att bli,
men mer kanske inte behövs ändå
allt som behövs kanske bara är värmen, under dessa kalla nätter och blåsiga vinterdagar
kanske är allt som behövs någonting som får en att glömma
(eller att komma ihåg)

addicted/addictive

scrubsperioder är bra perioder hihi

we don't care about the young folks

Varje dag på ett lov är som en söndag och söndagar är faktiskt grymt underskattade då jag alltid får behov av produktivitet på söndagar. Gym och städ och disk och fadderattan och nu ska jag plugga matte.

Kanske hörs vi på någon mer av dessa gråmulna-icke-söndag-söndagarna.

can you take the heat? Can you hhhear me?


tuesday


Godmorgon darlings. Sovit gott? Det har inte vi, men livet går vidare ändå.
Man kan ju alltid ta en tupplur liksom.

Ikväll får jag finbesök, ska också laga mat åt familjen och förhoooppningsvis få lite plugg gjort.
Såatte....
Hejdå.

YES!!! NÅGON ÄLSKAR MIG!!!

Fick denna idag. Undrar vem den är ifrån? Trodde först att den var ifrån Jake men han gick loss och ba
Fast han var nog mest rädd att jag skulle skvallra för Taylor
skyll dig själv sa jag då, han skickade chokladen och de har väl liksom gjort slut!?!?!???
fritt fram tycker jak

cute like a kitten

Kattungar må ha det rätt gott ändå. En omtänksam mor som producerar mat. Ofta ett hem. Människor som ooar och ååar och vill krama om dom och gu så de ä shööta. Ibland önskar jag att jag vore lika söt som en kattunge. Det behövs ju inte så mycket liksom. Har man en morsa så har man käk. Har man ett hem så har man gos och värme. Man behöver inte dammsuga eller städa och man behöver inga pengar och man behöver inte lösa konflikter. Bara man har ett mjukt underlag så kan man bara softa lite hur man vill. Dagarna i ända. Tråkigt verkar man ju inte ha heller. Har man tur att stöta på en manlig katt får man sedan också lätt lite loving (och det där med känslor och sorg och ånger och misstag och otrohet och allt som hör till behöver de väl inte ens oroa sig för, får vi hoppas). Om matte och husse inte kastrerar en dvs, men det är ju en annan historia. Och göka gör de ju ändå inte som kattungar, vilket inte är diskussionsämnet just nu. Ja, om man ändå kunde ha det lika bra som en kattunge. Vara lika söt som en kattunge. Tyvärr är ju inte så fallet.

Tur att man är singel. Det är ju liksom alla hjärtans dag, en dag som denna kanske man hade varit ockuperad med annat men nu får jag ju chansen att städa och plugga och göra allt annat som är så fruktansvärt kul och som man bara har tid med när man är singel HA-HA-JAA-WIIEEE det är så underbart med åtaganden och måsten!!! Nu ska jag städa golv och trappuppgången och städa kattlådan (de behöver inte ens städa upp sitt egna bajs liksom, hur gött?) och plugga och fixa tvättid. Hejdå life.

acne ss11

Eftersom jag inte har något vettigt att skriva om kan jag ju alltid visa lite inspo hehe, acne ss 11 craviings...

23:32

Lämnade inte sängen förrän vid två-tiden ungefär, gick och handlade för att sen laga världens mest awesome mat. Mmh tortillabröd, kebabkött, en massa grönsaker och kebabdressing. Efter det gick jag iallafall till emma-fina och vi åt lite mer mat och tog igen allt vi missat de senaste veckorna. När jag kom hem däckade jag, vaknade nyss, och kollar nu på Fight club. Har ju aldrig sett den vilket många anser vara skandal.

Ja fattar inte varför ni läser min blogg. Hur kul är den när jag inte kan använda systemkameran och när jag inte har något vettigt att säga? Tappar allt ju. Fuck.

Men ska nog fixa det rätt väldigt jättesnart. Kameran alltså. (Inspiration är ju en annan femma.) Ska iallafall gå och fastställa vad det är för fel inom kort. Så det löser ju sig.

Hihihi puss ifrån en vilsen sextonåring from the town of falköping..

fredag


ibland gör man rätt ibland gör man fel

Det är inte hur man har det, det är hur man tar det
och när man längtar tar saker tid
det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
för långsamt, för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas, sova och andas om vartannat
inget mer

13:22

Idag mår man som man förtjänar så att säga. Nu ska jag käka tills jag stupar.

fredag

Fest för fulla muggar. Peace

Her white blank page and a swelling rage.

Det är ju så fruktansvärt lätt att tappa bort sig i sig själv ibland och att drunkna i sina egna tankar för att helt plötsligt ändra sitt perspektiv på verkligheten totalt och sedan tvivla på saker man så länge trott på. Vem är jag, vad gör jag här och vad fan håller jag på med?

the dress:

Rumi

dina ord i natten är det enda som når ut

Ord behövs inte längre. Förr var vi desperata på den konstanta bekräftelsen av att vi fungerar ihop som ett par, som två individer hopsatta till en, vi tvingade fram samtal utan flyt endast för att det kändes bättre än rädslan för den allt för obekväma tystnaden. Men inte längre.
Nätterna känns inte längre svarta och även fast lampan är släckt och även fast vi inte längre yttrar några ord, så samtalar våra sinnen och de dansar hopflätade till den mest fantastiska symfonin en människa kan få bevittna.

För visst är det så? Att något av det viktigaste och finaste i en relation, vilken som helst, är att känna sig bekväm i tystnaden för att det på något vis bevisar bekvämligheten i den andres sällskap. När man kan känna sig så vilsen i sig själv men finna trygghet i en tyst natt som lyser så starkt i någon annans ögon. Hur ens tankar dansar koordinerat med någon annans trots att inga ljud yttras. Hur en kyss i natten kan beröra en och hur en tafatt beröring kan sprida sådan utomordentlig värme.

 


Åh vad det är fint att kunna skriva igen.


Alla är rädda men jag är glad, över att slippa va ensam och rädd idag

Jag finner äntligen inspiration till att skriva igen och det mina vänner, det är så fruktansvärt fint.

cheap tricksLördagens inköp samt en återfunnen jacka som jag saknat sedan sommaren -08.

Ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har

Idag skiner vårsolen och den samt känslan den för med sig skiner rakt igenom hela mig. Jag är glad och saker går fint och ibland önskar jag att man kunde frysa tiden, mest för att komma ihåg hur det känns just just nu. Men det går ju inte, så man lär sig att uppskatta det man har istället. Uppskattning är viktigt.

bandsläpp p&l

those dancing days, rebecca & fiona, 30 seconds to mars, mando diao.

ghosts and snow


I februari är jag hel

Några fina och bra låtar bara. Klick.

mina kära "medmänniskor"..

Ja men visst må jag verka överklassig. Jag är väl det. Litegranna. En bidrottning så att säga. Top notch, och allt dedär. Speciell och snygg och fruktansvärt rolig. Fina kurvor med en tilldragande doft. Alfakvinnan helt enkelt. Sedan har jag bara fula vänner också:
Inte för att jag tycker synd om dom, utan för att jag helt enkelt ser snyggare ut vid deras sida. Som om det ens vore nödvändigt, jag vet. Åh jag är ju så humoristisk... see yaa wouldn't wanna be yaa

you're just a animal developed in two

Kvällen gav väl lite av det mesta. Skratt, dans, sång, blod, långa samtal, heta diskussioner och lite kärlek.
Någon gång innan halv fem i morse fick jag och Sofia i alla fall nog och vi vinglade hem med glada ansikten och nya historier att återberätta om och om igen. Ja men visst var det en fin kväll ändå på något vänster.

I don't even have the time to come back around once more

Idag gick vi upp redan vid klockan nio och det blev secondhand och en runda runt stan så nu är jag nöjd mmhm. Jag och Sofia har en plan som ska sättas i verket mycket snart och fytusan vad jag tycker om oss ibland. Ni får veta inom kort.

Nu ska vi bara ha det fint ett tag och ikväll blir det någon kall med mina fina ladies. Livet är bra.

latest::

Nackspärr och bad Sofia om massage. Slutade upp med en nack/helryggsmassage i cirkus en halvtimme men fyfan vad det är gött att ha en vän som älskar en ibland. /utnyttjande_94girl

beachbabys

Min lärare sa till mig idag att han tyckte att jag såg trasig ut men jag är bara så förbaskat utmattad samt trött på att jag inte kan fotografera ordentligt. Förutom det är saker fint.

andrafebruaritvåtusenelva


Jag gick nedför trappan i tunga steg. Vi hade legat i hans säng och pratat oavbrutet i timmar, det enda som ibland tystade oss var då jag fann mig själv drunknande i hans ögon. Jag ville inte gå därifrån.


Jag steg utanför dörren och telefonen ringde. Hans namn dök upp på displayen och jag räknade till tio innan jag svarade, jag ville inte verka allt för ivrig. ”Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.” Jag vände mig om och där stod han. Han log mot mig och jag drunknade igen. Och jag visste att han var min.
Han var aprilhimlen.


Jag har börjat på en novell.


-

"Alla tankar nedpräntade i textdokument i en mapp på datorn. Opublicerade blogginlägg och outtalade drömmar. I slutändan vill man bara dröja kvar vid det som är bra, allt annat orkar man inte tänka på hur länge som helst. Man går in och läser det ibland, känner hur det kändes, alla sakerna som ingen annan vet. Minnen kan vara farliga. Men utan dem är vi inte de vi är." - Caryw

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

om det vore möjligt skulle jag gifta mig med musiken och dedicerat mitt liv åt kärleken.

hey crystal meth christian

Min första samt sista lektion börjar om tjugofem minuter och är slut igen efter en timme så sen ska jag spendera några timmar i sängen och försöka göra lite nytta. Även om jag måste plugga ska det bli något så fruktansvärt skönt mmhm

-

Ett täcke av tårar och sorg har fallit över min skola. Det är så sjukt egentligen hur någon kan finnas inom en sådan liten radie varje dag, och sedan på två röda kan denna någon vara borta och även fast man inte kände den blir allt helt plötsligt så fruktansvärt tomt och tungt. Att jag kan ha kastat blicken på honom flera gånger men aldrig riktigt sett honom. På riktigt. Hur någon kan vara så nära men ändå så långt bort. Man tror sig kunna ha gjort någonting men ibland är man bara så jävla hjälplös. Kanske var han det, vad vet jag.. Jag hoppas bara att han är på något fint ställe just nu och att han på något vis känner frid.

Jag signar ut.