sweetdreams//reality

och visst är det fantastiskt ändå att man saknar endast några timmar isär
och att bara finnas och vara
(och att låta ens sinnen dansa till den vackraste symfonin som jag nämnt så många gånger förr)

grattis på bdayn bäbis.


moodstatus:


en hjältes födelsedag

igår fyllde min padre år och det var middag och tårta och en fin stund bara helt enkelt.

exscuses

Jag försöker lägga in och redigera bilder men min egna dator (skoldatorn atm) med photoshop och allting på tycker det är fruktansvärt kul att bara kollapsa lite hipp som happ men jag försöker jag försöker jag försöker

saker som måsten och åtaganden och att vara bunden till en vad-som-känns-som-en-40-timmars- vardag


jag och sara på påskafton
har varit igång exakt hela dagen fram tills nu och ska snart iväg igen, det här med att andas var visst
inte så lätt som jag trott alla gånger mhmm. Imorgon har jag ännu en lång dag framför mig, min far
fyller år och jag ska stå för kalaset här hemma med matlagning etc och sen är det skola och plugg och
dittan och dattan och det är svårt att plocka fram kameran ibland även fast det brinner i fingrarna. 

Jag hade gärna ventilerat om allt som händer och pågår just nu men som vanligt får jag spara det till
ett bättre tillfälle och det här med åtaganden är inte alltid någonting för mig. Don't give up on me.

det här har växt i mig åh så länge nu, regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer


En vän har flyttat ifrån landet och det är tungt men jag bär med mig henne var dag i form av ett smycke på
min mobil och det är ingenting egentligen men det bringar värme ändå. 

Även fast jag avundas varenda själ som fick se håkan idag så är aprilhimlen över mig vart jag än går. Jag
har en hand att hålla och jag har så himmelens bra människor runtomkring konstant och vart jag än vänder
mig bemöter solen mig med ett leende. Jag är nöjd och jag är varm och jag kanske missunnar bloggen 
men det måste vara okej för jag börjar precis lära mig att andas.

easter//lovestories

Jag ska berätta så mycket om gårdagen när jag väl har tid (och åh åh åh så fantastisk den var.)
Nu blir det pizza med la familia.

en sötpå väg hem från en sagovärldms raybanVårgardinen böljar svagt där solen strömmar och långt bakom ditt öga svinner nattens drömmar. Du drömmer om något fint, jag ser du småler.
ce jeu


två timmars powerwalk och fett saftigt väder mhmm

TJA OCH KÖRblir onsdagen som planerat...?


the aurora


The Aurora from Terje Sorgjerd.

::Il suffit que je t'ignore pour que tu revienne en pleure


må bra lista och må bra låt.

aprilhimlen


Jag spelade basket med ett riktigt skönt gäng i några timmar och efter att ha gett upp alla kommande planer jag lagt upp för kvällen slutade allt med en twist och kvällen blev impulsiv och rolig och fin. Han är fin.

det vankas äventyr.


Pallrar mig iväg för att krama om Sara som kom hem idag, efter det hoppar jag på en pakethållare för äventyr med en utsikt över staden och troligtvis en massa människor och senare ikväll får jag pussas. Fina fina tisdag!

skönhet.


The Mountain from Terje Sorgjer

och när vi ser oss omkring är det genom dina rättfärdiga blå, jag granskar till och med mig själv genom dina ögonkeso och chili <3


Godaste frukosten mhmm.

knockout

Lånar Angelica Blicks standardpose i ett försök att vara lite extra sexig såhär på morgonkvisten. Vad tror ni, ett framtida vinnande koncept kanske?

fjantlisa är fantastisk och det ska gudarna veta.

Ett förslag om en spontan kvällspromenad ledde till timmar av intensiva konversationer medan vi spatserade de mörka gatorna i falköping och flera hundra steg senare fortsätter jag att vara helt förundrad över hur en människa kan träffa rätt på alla punkter. Som om man liksom ändrar perspektiv på allt eller finner bekräftelse på allt man tror på för någon ser på saker så himlans likadant. När man bara öppnar ögonen för allt som finns där ute och inom sig själv och inom någon annan. "När man kolliderar på exakt rätt ställe vid exakt rätt tidpunkt."

Och vi kolliderar då varje gång.

nattliga spekuleringar över en kopp kaffe:

om skillnaderna mellan att vara själv och ensam.

bara ben, fint sällskap och en massa solsken

först mötte jag upp en väldigt söt anna 

sedan stötte vi på två andra filurer och kramades lite och sådär
efter det vandrade vi hem till Anna
Där blev det sola och prata i några timmar till mysig musik och några goda skratt

(hon bor väldans fint tycker jag)
och nu ska jag iväg för att äta ute och fira mamma som fyllde år i fredags. Puss på er

Where was I when the rockets came to life and carried you away into the alligator sky? Even though I'll never know what's up ahead I'm never letting gosåhär såg jag ut idag
och jag kan fanimig inte beskriva känslan över att gå i bara ben samt att solen sken så starkt att även tröjan strök med efter mindre än en timme. 
(och det känns så fruktansvärt bra att kunna fotografera igen, den känslan är nog finare än gassande solsken emot bar hud. Jag är liksom mig själv igen på något vis)

ÅÅH!!!!

Min systemkamera har mirakulöst vaknat till liv igen, vem vet hur länge detta håller men fotas skare fanimig göras hela jävla dagen. GLADGLADGLAD!!! Beger mig ut på en promenad snart med en svinsöt Anna Johfur och shorts ska jag bannemig ha på mig. Sol och glädje och värme och kamera och fina ögonblick och kramar och pussar hela nätterna och livet är fanimig bra just nu.

Update: är jag dum i huvudet om jag säger att jag troligtvis trott kameran varit sönder för att den stått på manuell fokusering...? (sedan nyår)

funderingar

jag funderar på att lägga ner bloggandet fram till jag fått ett fungerande objektiv eller helt enkelt har något vettigt att säga, huvudet är mestadels tomt nuförtiden och bloggen är inget rolig alls.

colourrr


roses are red, violets are blue.. fuck you, whore


en annan del av aprilhimlen

Ibland kan jag verkligen inte förstå mig på, förstå mig på varför pojken med de vackraste ögon och den ömmaste beröring såg just mig. Vi hade stött på varandra på krogen och sådant tidigare men det var först i blåsten den kalla höstkvällen han faktiskt såg mig. Han bad om eld och det enda jag visste om honom då var att han rökte röda marlboro och hade bruna ögon med den mest intensiva blick. Liksom som om han försökte kolla bortom mig men ändå hålla ögonkontakt.

Jag famlade fram min gamla statoiltändare som hade alldeles för ynkligt med gas i, och sträckte över den. Hans fingrar snuddade vid mina och för en millisekund kände jag värmen ifrån hans hand. Tänk om jag visste då att den där handen bara några veckor senare skulle vara ihopflätad med min och tänk om jag visste då att de där läpparna som endast yttrat tre ord till mig skulle kyssa mina passionerat under det förfallna aspträdet i parken.(en annan del av aprilhimlen)

in search of little sadie


skoluppgift::;en uppsats om relationer: (för den som orkar och till mamma och sara som var nyfikna)Vad är relationer?
När man säger ordet relation är oftast det första man tänker på förhållande-konceptet pojkvän och flickvän, men relationer kan tolkas på olika sätt eftersom det är ett himmelens brett ämne. Någon slags relation har vi till praktiskt taget allting i våran omgivning, på ett sätt eller ett annat. Vi har en relation till våra föräldrar, vi har en relation till våra lärare, vi kan ha en så kallad indirekt relation (jag återkommer till det ämnet senare) till våra partners ex och till våra föräldrars kusiner, och på ett annat plan har vi också relationer till våra mobiltelefoner, datorer, kläder och resterande materiella ting. Det vi relaterar till och uppmärksammar ligger inom vårat ”relationsfält”, men självklart har alla våra relationer olika sorters betydelse för oss och vissa kan anses viktigare än andra, samtidigt som en relation till ett ting för mig kan ha en svindlande högre betydelse för någon annan med samma förbindelse.

Alla relationer betyder som sagt olika för alla olika individer men en av de sköraste relationer vi må ha är den vi har till våran familj. Ett blodsband är unikt och med det blodsbandet kan många gå igenom de intensivaste konflikter men ändå vinna tillbaka varandra och bli starkare just för att samhörigheten väger över möjlig ilska. Ämnet i fråga är väldigt starkt för mig då jag relaterar oerhört, man kan bråka och skrika tills man tappar all luft och kraft men efter ett tag viner den där bitande och ångestfyllda känslan genom ådrorna just för att man vill tillbaka, man vill inte vara osams och samhörigheten man har till ens familj får en ofta att säga förlåt, eller göra allt för att lösa konflikten. Sedan menar jag ju inte på så vis att alla har densamma relation till ens familj.

Många familjerelationer kan gå i kras just på grund av andra relationer som står i vägen. I en familj finns det, i alla fall ifrån början, två partners – en mor och en far. Ifall de inte känner sig bekväma och lyckliga nog i deras relation kan det påverka hur de behandlar sina barn och då kan sedan barnens relation till deras föräldrar och till och med barnens relation till omgivningen påverkas på så vis att de tappar greppet. Det viktigaste ett barn har är sitt hem och ifall den tryggheten ett barn borde finna i hemmet rycks ifrån dem kan det leda till framtida men, att barnet i fråga sedan på något vis tappar greppet och aldrig lär sig hur han eller hon själv ska hantera och vårda sina egna relationer.

Därför tycker jag bästa vis att vårda relationer inom familjen är att inte låta en konflikt påverka någon annan relation, att far och mors bråk ska hanteras och vårdas så snabbt som möjligt så att inte ett barn börjar tro konflikten kan bero på dem, vara dess fel – för tro mig, det är lätthänt.

Ett barn behöver uppskattning, om det så kommer till dess relation till sina föräldrar eller sina vänner samt ifrån sina lärare eller distanserade släktingar.

Då ett barn växer upp är dess vänskapsrelationer extremt viktiga, som mest tror jag när man går upp emot tonåren. Vänskapsrelationer är också något unikt då en vän ofta är någon man känner sig totalt samspelt med, en person som man kan vara sig själv med i alla lägen och en person som man känner sig säker att göra bort sig inför och fjanta sig med och en person som man kan prata med när saker blir tufft.
Just i tonåren börjar man frigöra sig ifrån hemmet och då behöver man någon att relatera med, någon att skvallra med och någon att hata världen med och någon att trotsa alla med, någon att rymma hemifrån med och någon som man kan resa iväg med.
När man väl börjar frigöra sig ifrån hemmet behöver man ändå en mark att falla tillbaka på. Det kan vara svårt att nå ut till sina föräldrar om sex och pojkvänner och drama, och en stark vän då kan rädda många situationer.
Jag anser en vän vara någon att falla tillbaka till, någon man kan lita på och någon som finns där. Någon man kan känna sig bekväm med i tystnad och pressade situationer, någon man kan känna sig bekväm med i alla lägen.
Alltså: Vänskapsrelationer. Ett av de viktigaste banden vi har. Partners kommer och går, och jag anser det värsta misstaget man kan göra i en vänskap är att missunna sin vän och ägna all ens tid åt en partner som troligtvis efter några veckor eller månader eller år kommer försvinna, vem ska man då falla tillbaka på? Vem ska hålla ens hand när man går i botten? Och vem ska få en att le igen? Och sen får man inte heller vara självisk och tänka på att en vän också kan ha det svårt och gå igenom olika sorters pärser, man måste ge lika mycket som man tar.

 

Men misstro mig inte, att vårda ens förhållanden till ens partner är också viktigt. Det är svårt det här med relationer för missunnar man någon utav dem för mycket riskerar man att den ska tyna bort ifrån en, så kruxet är att hålla en realistisk jämnvikt och faktiskt lära sig att prioritera. Vilka relationer värderar man högst?

Så, vi kommer till det här med kärlek. Vad är kärlek? Jag kan inte lägga kärlek i ett visst fack, då man inte bara känner kärlek för sin partner utan också till många av ens relationer. Man kan känna kärlek till sin familj, sina vänner, sina släktingar och sina materiella ting. Men om jag skulle rikta in mig på ämnet kärleksrelationer:

Kärlek kan vara något utav det vackraste i världen och något utav det sämsta för en, allt beror på partnern man har i fråga, hur bra man samspelar och kommer överens, därför kan inte jag säga ifall jag finner kärleksrelationer vara mer eller mindre betydelsefulla än andra relationer. Kärlek är det i alla fall och finner man den där kärleken som tar en till oanade höjder kan man skatta sig lycklig – men man ska aldrig ta kärlek för givet och man ska aldrig missunna den heller. Ifall det känns rätt borde man ge hela sitt hjärta, men har man inte hjärtat där borde man dra sig ur innan det blir för intensivt, sådant känner man ofta inom sig rätt fort. Något av det viktigaste när det kommer till kärlek är att visa hänsyn och att aldrig vara självisk, i ett förhållande finns det två parter och är man på olika plan och inte är öppen om vad man är redo att satsa eller inte satsa kan någon sluta upp mer sårad än man någonsin kunde ha anat.

Vad gör man då ifall man börjar bygga upp starkare känslor för en vän? Det bästa rådet jag kan ge är att vara ärlig. Det kan hända lätt då man kommer så nära varandra i en vänskapsrelation, man når varandras inre vrår och man rör varandra så nära själen att man lätt också kan snudda vid vännens hjärta. Eftersom då vänskaper är så viktiga att vårda så var alltid ärlig, ärlighet kommer man längst på. Man kan bli nekad men då vet man i alla fall innan det går så långt att man inte klarar av att behålla vänskapen man faktiskt har byggt upp och lärt sig att uppskatta.
Något annat som är grymt viktigt med vänskaper är tilliten och att aldrig ta sin vän för givet. Lika snabbt som en vänskap kan utvecklas till kärlek kan en vän också bli ens fiende ifall man inte ”spelar sina kort rätt”. För det är också en relation i sig – fienderelationer. Och hur vårdar man en sådan relation?
Har man en så kallad fiende, någon man stöter ihop med som två magneter lagda åt fel håll, någon man helt enkelt inte går ihop med, kan det vara svårt att veta hur man ska förhålla sig. Trycker någon ner en är det lätt att låta den komma åt en och då använder man ofta en automatisk försvarsmekanisk. Trycker någon ner en vill man trycka ner den ännu mer, för i vilket fall vill man stå högre än den som får en att må dåligt – dock blir man enligt mig genom det lägre satt istället. Ifall man har någon i sin omgivning som trycker ner en blir man en större människa desto mer man ignorerar dess kommentarer eller handlingar – och ifall man också ignorerar det kan ”fienden” tröttna fort, utan respons är det inte lika kul längre.
Många som trycker ner andra gör det inte för att de faktiskt har anledning, i alla fall som är en faktor stark nog, att trycka ner personen i fråga, utan för att de kan ha ouppfyllda sociala behov och försöker bygga upp en fienderelation eftersom den kan kännas enklare att få än andra sorters relationer som ”mobbaren” kan ha brist av. Den som trycker ner kan också lätt trycka ner andra för att andra inte ska se ens egna brister utan fokusera på andras, det är också lättare att fokusera på andras fel än på ens egna – det är inte smärtfritt men det lindrar. Så jag säger såhär: vänd ryggen till, men stå ändå för din egen ståndpunkt.

Har man sedan en fienderelation till någon kan den relationen indirekt påverka en relation som man har till till exempel en vän eller en familjemedlem, och detta är vad jag nämnde tidigare en ”indirekt relation”. Då någon annan som man inte ens har någon direkt kontakt med påverkar ens egna mående.
Ifall jag till exempel trycks ner av någon som behandlar mig illa kan det påverka mitt humör, vilket kan leda till att jag tar ut det på folk i min omgivning och bråkar med dom istället för att hantera situationen med den som faktiskt är faktorn till att jag mår som jag gör. Det är ungefär på samma vis som brist på sömn kan leda till dåligt humör och försämrad koncentrationsförmåga, fast i metaforen kan humöret vara en vän och koncentrationsförmågan vara ens tålamod och stubin i olika sorters konversationer.

Alla relationer kan påverka andra. Ifall jag har en pojkvän som jag är tipp över tå förälskad i och jag sedan ber honom träffa mina föräldrar som sedan i följd inte tycker om honom alls kan det skapa osäkerhet i relationen just för det, eftersom jag litar på mina föräldrars omdöme. Man kan missunna sin egen intuition i påverkan av andras intryck av någon man faktiskt känner själv.

Ens relation till arbetskamrater kan också påverka de flesta relationer. Var tror ni uttrycket ”blanda aldrig arbete och nöje” kommer ifrån?
Ifall jag t ex inte går ihop med mina arbetskamrater och jämt stöter på delade åsikter och intensiva konflikter på arbetsplatsen kan det göra mig trött, tjurig och lättirriterad vilket kan leda till mer konflikter i hem och med vänner. Det är som ett vakna på fel sida ungefär, allt man gör känns fel och även där vill man då hellre trycka ner andra än faktiskt inse att man haft en dålig dag och att det är viktigt att pusta ut och tänka på att konflikten var emellan en själv och en specifik, inte resterande som man stöter på under dagen. Istället för att reta sig på andra – ta i sådana här situationer en stund för dig själv istället och andas till du känner dig redo, jag brukar alltid säga åt mig själv att tjugo minuter helt ensam med ens egna tankar om dagen är som självterapi, och det hjälper. Vet du om att du har kort stubin hjälper det faktiskt att lära sig andas.

du har kort stubin hjälper det faktiskt att lära sig andas.


och även blåsten bringar värme och även ensamheten ger mig kärlek idaggår lättklädd och andas in den friska vårluften, jag dricker kaffe och tar igen förlorad tid med en nära vän, jag letar och upptäcker ny musik och jag känner mig frisk och glad och ren i sinnet

fina
fina dag

whatever hurts you through the night


Alla talar om söndagsångest men fredagsångesten nämns då aldrig, kanske är det bara för mig den brukar smyga sig på.

vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn. Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära
project painting: begun.

igår hehe

stegen i natten ledde aldrig någon annanstans, och jag som bara leta efter någonting som aldrig fanns. Och jag har trott att jag var alldeles för trasig och fördärvad för att räddas, vågar du så får du varje skärva utav mitt hjärta

Dagarna flyter samman, efter imorgon är det lov igen och även fast plånbokens eko dånar ska jag bannemig hitta på saker och inte låsa in mig. Idag må schemat vara fullspäckat och även fast jag har sovit några för få timmar inatt är jag ändå på topphumör. Hade förövrigt världens mest uppmuntrande utvecklingssamtal i skolan idag mhmm fan så jag sken efteråt.

rockstar

en himlans massa mobilbilder har ni fått nu men det är väl okej hihimmhm

painted by numbers

this town has got the youth of me

Jag och Sara försöker öva lite på några låtar för om vad som är lite drygt en månad ska musikgruppen ha uppspelning och visst ska vi vara med. Känns som om jag är tillbaka i Kinnarpsskolan lite granna faktiskt.

Gissa vad jag hittade längs vattnet, en blåval som härjade runt stränder, han sa han kände mig. Han sa: Jag har sett dig när du vandrar varje kväll, du tänker högt och viftar armar

en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten


Jag sover ensam första natten sedan tio tillbaka och det känns inte särskilt kul någonstans alls.

xoxo

men don't notice what they got, women think of that alot. 1000 ways to please your man, not even one requires a plan. (I can't see the sunshine, I'll be waiting for you baby)De gamla darlingsen till p&l. Fett glad

och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Humöret kan inte vara annat än på topp då man vaknat omfamnad av någon fin medan solstrimmorna skiner in genom persiennerna och sedan ger sig man av emot en skoldag fylld av skratt och då man på matrasten lutar huvudet mot en vän liggandes i gräset samtidigt som solen bränner emot ens panna och när man sedan kommer hem då dricker man kaffe på balkongen iklädd shorts och ett linne (som andas väldigt bra) och när man känner att den här dagen borde aldrig ta slut för idag kan jag fan komma någonstans.

en vän är en vän hur taskigt livet än gått, jag hoppas du fick pengarna jag skickade för när jag var väck var du alltid där för migHåkan Hellström har tagit mig igenom eftermiddagen och nu ska jag snart vidare för att kolla på braveheart med två turturduvor. Kan bli ett mysigt avslut på veckan.

omg


Kärlek. H&M. pic.

NoTalent85's got talent like hell.


can we climb this mountain I don't know, higher now than ever before. Sometimes you close your eyes and see the place where you used to live when you where youngGårdagen var så extremt svindlande över mina förväntningar. Jag dansade med fåtal vänner på ett tomt dansgolv och jag skrattade mig galen och jag pussades och kramades och pratade och spelade kortspel och fattade ingenting och lärde känna nya och allt sådant där som en lördagskväll borde innehålla. Om man ändå kunde spara dessa varma känslor som ett bokmärke i själen.

you sit there in your heartache, waiting for some beautiful boy to save you from your old ways


Igår dansades det inte alls så mycket som jag hade planerat utan jag vinglade tidigt bort ifrån fredagsyran. Det var en kväll fylld med vilsna själar och jag finner mig mer och mer vilsen själv. Ikväll ska jag i alla fall på maskerad och kanske kan en ny identitet vara skönt för en kväll ändå.

there's a big hard sun beating on the big people


theophilus london

Fett bra musik kompisar.

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den, jag sätter knivar i fotografin. Jag går på samma gator tills de vänder, den här stunden är resten av mitt liv. Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans
jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver men jag kan inte tro att jag fortfarande lever

Utanför vårt fönster hör vi markens sånger och som ett rastlöst barn om våren dagen kommer, jag tror vi flyr rakt in i solenDe blåsigaste kvällarnas ilande kyla kan lätt förvandlas till värme och exaltering i rätt sällskap och en fasthäftad tunga kan så lätt frigöra sig när man finner frihet i att bara vara. Jag älskar det här, att hundra till tusentals meter kan kännas som så lite då man bara vandrar och pratar om livet och kärlek och vänner och roligheter och allt som bara är och allt som man vill att det ska vara och allt som man önskar att någon gång finna. Att tala till någon annan än ett undangömt skrivblock och att få någon annan slags respons än den man själv kan ge och att kunna reflektera, diskutera och förstå sig på istället för att tömma huvudet på tomma blad (och de glöms ju ändå bort och trampas sönder och även fast det är fint att tömma huvudet önskar man ibland att man fick någonting mer tillbaka än utsmetat bly).

Men förstå mig inte fel. Att skriva kan vara den bästa terapin.

lisaG

Efter jag dykt ner i matteböckerna ska jag ta en långpromenad med falköpings finaste rödtott och hon får alltid tankebanorna att flyga till oanada höjder.

PLANSss

Ikväll ska jag skriva och sluta lata mig. Ni ska få se. Men fram tills dess:

yearning for the summernights

Gårdagens kvällssol
och solen skiner i mig

bff+boys

Me and my bestie + babyboys. I fredags.

::;gotthepower


Mer foton/vardagsbilder, texter, känslor och tankar. Drömmar, stil och bilder på mig sjäv. Lite mer av allting då praktiskt taget. I'm on it dudes. 

Igår kollade jag på Gladiator med en sötis och idag är tröttheten slående, jag vill mestadels bara hem och sova men är man krigare så är man ju. Just nu har jag datakunskap, sen engelska och vidare för att sedan kasta mig in i ett hål på tre timmar. Ingen quitter här inte.

PLAYLIST AMIGOS

Hittade en gammal playlist jag gjorde för drygt något år sen, den är fan fet. Check it out.

HJÄLP DÅ.

Jag vet själv att min blogg gått lite i stupet så nu vill jag bara ha all hjälp som möjligt av er, VAD VILL NI SE MER AV? Använd fantasin och var inte rädda för att kritisera. Puss!!!11!11

blow away

Jag har verkligen haft en fin helg med en massa bra händelser och fina små ord och allt sånt där man bara mår så fruktansvärt bra av. Idag är det måndag vilket innebär skolstress, prov och lite sånt dära. Ska börja träna igen denna veckan också, megaskönt. 

Just nu sitter jag och lyssnar på alla av mina gamla spellistor som jag kan hitta och den där känslan man får då man sätter på en låt som sätter igång minnesverksamheten är fan fantastisk. Kaffe på balkongen och solisar är också något som känns helt fantastiskt.

With a heart full of mess and lore, we are doomed but we wanted more. It's the ride we take, the many winged escape. It's the bough we break to blow away
I'll make it seem like I'm stronger but I'm quite the actor, and now I'm so caught up and I can't escape this pattern


(Bristen på egna bilder beror på att mitt kamerabatteri ligger hemma hos en kompis men jag fixar tillbaka det innan helgens slut). Just nu: Väntar på mat och efter det flyr jag staden ut till åsarp för att spendera en natt eller två hos världens finaste vän. Man har ju tappat greppet om det där lite grann, att en helg kan användas till att ligga inne och mysa med någon man bryr sig om istället för att vara ute och trötta ut sig. Så mys, film och lite bakning står på schemat, jag klagar inte alls. Kanske vinner jag till och med lite krafter till att göra bloggen till något värt att läsa, who knows.

::here we never die

Himlen sprider ett vemodigt sorl över staden och dimman döljer stadens kulörer.