i could use somebody

Vi rispar på ytan mestadels för att det är enklast så. Vi rispar på ytan för att inte komma för djupt och för att det inte kommer med lika mycket ansvar. Ansvar skrämmer människor. Att tvingas prioritera andra över en själv och att tvingas inse hur hemsk vissas tillvaro kan vara eller att tvingas se sanningen i världen vi lever i. Vi rispar mestadels på ytan eftersom den lilla bubbla vi lever i är så mycket tryggare än helheten vi egentligen borde se. Vi har allt för fjuttiga perspektiv, vi är alla allt för egoistiska och vi är alla allt för upptagna av våra egna problem att vi stänger folk ute ifrån våran egna bubbla där någon annan egentligen skulle kunnat finna sin egen trygghet.
Delad trygghet kan vara något av det bästa som finns. Att se att någon är exakt lika rädd för att vara ensam och för att blotta sitt inre som dig själv. Att finna någon som delar ens panikångest, tankar och drömmar om världen utanför. Att finna någon som kan hålla din hand och säga "jag är precis som du, jag är lika rädd som du men det är okej för då behöver vi aldrig mer vara ensamma".

/C'

satans fint skrivet. men egentligen är det lite farligt också, att låta sig tillhöra någon. det är ett riskabelt steg, & egentligen bör man bara var starkast i sig själv. för det är trots allt ingen annan än sig själv man kommer ha och göra med livet ut.

2010-09-19 | 13:35:02
http://carefulwishes.blogg.se/
/C'

sv; jo alltså believe me, det är det finaste som finns. att vara två. men man måste ändå vara var för sig, också. :) du kommer finna någon one day <3

2010-09-19 | 13:58:43
http://carefulwishes.blogg.se/
Linnéa

Emma, "jag är precis som du, jag är lika rädd som du men det är okej för då behöver vi aldrig mer vara ensamma"

Vi ses på fredag, finaste <3

2010-09-19 | 17:18:54
http://mayfly.devote.se
Linnéa

p.s. du och jag klarar det ihop

2010-09-19 | 17:20:01
http://mayfly.devote.se
Rebecka

Såå fint skrivet! Jag typ dog.

2010-09-19 | 17:51:05
http://withflowersinmyhair.devote.senamn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: