diss åt blog awards


Gårdagens dagsoutfit. Jag har det så himla bra här i mälarhöjden hos Linnéa. Det är sjukt hur man ska behöva åka fyra timmars tåg för att känna sig hemma ibland, men det är fint också. Längtar redan tills nästa gång jag kommer hit.

Gårdagen var kul, men själva galan var rätt mycket av en besvikelse. Det mesta handlade om att olika företag skulle reklamera sin business med olika tävlingar och lite gratisprodukter, och prisutdelningen på kvällen var en ren flopp. De som inte var "bloggkändisar" fick stå medans "kändisarna" fick sitta ner och känna sig fancy. Det känns som om den mesta av inkomsten gick åt att just de skulle få de bra eftersom deras bloggar uppmärksammas som mest efteråt = galan får mer creds ifrån deras håll. Hade jag vetat hur den skulle ha varit hade jag nog stannat hemma.
När vi kommer till goodiebagen innehöll den en hel grejer men om man kollar på hur mycket de fick förra året (läs HÄR) så här också årets en flopp, och där igen handlar det troligtvis om hur mycket publicitet som ges av bloggarna. Förra året var ju de som var där "inbjudna" så att säga, och fick inte betala någonting men ändå fick de så gryyymt mycket mer grejer. Nej jag lär nog inte besöka denna galan igen.
Dock var mitt sällskap guld så det funkade.

stephy

ja en rejäl diss!

men PUSS, det va så kul att träffa dig :D

2010-09-26 | 13:40:20
http://mitzvi.blogg.se/
mathy

nu har jag också dissat <3

2010-09-26 | 15:09:19
http://thejuicydetails.blogg.se/
martina

men gud vad tråkigt :( kasst att folk får betala och sen så kändes det inte ens värt för dom att gå..

2010-09-26 | 22:56:44
http://mtina.blogg.se/namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: