jag har gett allt jag kan ge, ändå har jag inte hittat vad jag letat efter

Har du någonsin tänkt på hur många människor vi ser varje dag? Människor med sina egna historier, med sina egna erfarenheter och med sina egna problem. Hur många människor vi stöter på när vi är ute och går, men som vi bara passerar som om de vore luft. Har du tänkt på hur mycket information människor runt omkring får av oss, bara av att sitta bakom oss på ett fik? Över en fika med en vän kan man prata om vad som helst. Festhistorier, ens djupaste hemligheter eller det mest privata skvallret. Har du tänkt på att en människa du passerar som om den vore luft, kan ha hört din djupaste hemlighet, bara på grund av sammanträffandet i att råka sitta bakom dig på ett fik?
Har du tänkt på vad folk kan veta om dig bara genom att se hur du klär dig? Ifall du går runt med ett leende eller tårar i ögonen? Har du tänkt på vad folk kan tolka, misstolka och tro, bara på grund av något så simpelt som din musiksmak? Skorna du bär?
Har du tänkt på hur ofantligt mycket folk vet om dig, bara av att tolka din tystnad?

Vickan

du luktar bajs.

men du skriver fint, hehe

2010-10-19 | 20:14:04
http://belowground.devote.se
hanna

riktigt bra skrivet!

2010-10-19 | 20:58:58
http://shakeyshakey.blogg.se/
Ika

Åh, grymt bra skrivet!

2010-10-19 | 22:48:49
http://emelieeriika.blogg.se/
emmablid

Älskat texten!

2010-10-20 | 00:00:05
http://emmablid.blogg.se/
emmablid

Älskar texten!*

Ångrar inte en sekund att jag började följa din blogg, underbar!

2010-10-20 | 00:00:37
http://emmablid.blogg.se/
c

amazing skrivet!

2010-10-20 | 00:23:14
http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Ebba HJ

idag när jag skulle hem från skolan så la jag märke till en man som cyklad lite långsmmare och som betedde sig lite annorlundare än alla andra som var på väg hem. Först blev jag lite paranoid eftersom han hade tittat på mig och följt efter mig sista kvarteret. När jag svängt in på min gård och låst cykel upptäcker jag att han hoppat av sin cykel och går fram till mig. På engelska frågade han vars han kunde hitta ett solarium. Just around the corner sa jag och följde honom. Med hans "tacksåmycket" så skilldes vi åt. Efteråt tänkte jag på alla frågor jag kunde ha ställt honom. vars han kom från? vad han gjorde i en håla som umeå? eller bara pratat om att det är kallt idag. Men det ögonblicket bara flög förbi... Jag vet inte, jag kom bara och tänka på det igen, när du skrev den där fina och sanna texten :)

2010-10-20 | 16:48:51namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: