runt runt runt


Det börjar bli lite av en dålig vana det här. Skolan hanterar jag - jag är där praktiskt taget fullt ut. Mitt engagemang är då och då värt att diskutera, men jag är där och gör mitt bästa. Sedan kommer jag hem. Då smockar jag oftast i mig en lite för stor lunch, och efter det så tar jag oftast en tupplur. Ibland (och på senare tid lite oftare) en lite för lång en. Jag blir så trött av att äta förstår ni, jag tar efter min mamma. Hon somnar också alltid efter maten ifall hon, så som jag, har ätit för mycket. När jag väl vaknar (i ett inte så trevligt tillstånd) kravlar jag mig ut till köket för att hämta kaffe och splascha ansiktet med iskallt vatten för att vakna till lite och sen kollar jag några avsnitt Desperate Housewives, och efter en liten stund är det dags för mat igen. Jag tackar och tar emot. Trycker i mig alldeles för mycket, dels för att mamma eller pappa har lagat det åt mig och för att de båda är grymt bra i köket, men också för att jag skäms lite över att jag inte kan kontrollera min hunger och äta måttliga mängder lunch, iallafall en mängd lagom stor nog för att lämna lite plats åt riktig mat till senare.
Efter det glider jag in i mitt rum igen. Playar någon serie. Sedan ligger jag här hela kvällen. Kanske tar en dusch. Lite kaffe till. Borstar tänder och smörjer mig och allt sånt där. Och sen ligger jag här. I min Snooktisha jag har fått av Benjamin, trosor, vått hår (som jag egentligen lovat mig själv att fläta varje kväll men som jag aldrig orkar göra längre för jag har liksom tappat den bra vanan som de flesta andra bra vanor jag sägs ha haft) och ett halvtrött humör. Ibland packar jag skolväskan. (Skolväska, så sofistikerat.) Sen ligger jag mest och kollar på mina Desperate Housewives avsnitt, klickar upp och ner Firefox för att läsa lite random inlägg och wooops så var klockan jättemycket och dedär nio timmarna sömn som det sägs jag ska behöva är ju långt ifrån räckhåll ifall jag ska hinna till skolan i tid. Så fort jag slår huvudet i kudden kan det ringa en klocka om ett prov eller en inlämning som är dagen efter. Men sånt orkar man ju inte hantera då. Och runt går det. Man tycker ju att man borde lära sig någonting av det hela, men nja. Det är vad vi Bf:are kallar en bredbandseffekt, eller var det spiral? hmm..

Magdalena

cambilder <3

2010-11-26 | 09:22:50
http://muggi.blogg.se/
Veronica

Om jag förstod rätt: Även om det är väldigt bra att satsa på skolan (för tro mig, en gång i tiden gjorde jag inte det och det ångrar jag än idag) så ska man ändå ta det lugnt. Du ska inte tycka att du "äter för mycket", som jag får intrycket av att du tycker. Både hjärnan och kroppen behöver energi för att klara av skolan och vardagssysslor. Jag brukar också hamna i matkoma, så istället försöker jag äta lite mindre portioner och ofta, än att proppa i mig mat och somna på direkten. Jag tror du sätter alldeles för höga krav på dig själv :) Inget du skrev är fel, ärligt talat. Om det är så du tycker.

2010-11-26 | 10:51:42namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: