Dag 02 – Min familj

Min familj består av mig, mamma, pappa, och mina två bröder.

Min mamma heter Pia och är en söt liten filur som jag sägs vara väldigt lik. Hon älskar alla klädesplagg som är randiga och hon är också väldigt förtjust i ormar och fiskar och hon har en massa prydnader och smycken att fastställa den punkten med. Hon jobbar som lärare på västerhöjdsgymnasiet och är väldigt konstnärlig. Hon är grymt duktig på att teckna och brodera och flera av hennes verk pryder mina väggar hemma hos henne. Jag bor endast hos henne två helger i månaden, inte för att det är något fel på våran relation utan för att jag helt enkelt tycker att det är för jobbigt och rörigt och ha två ställen att flytta runt till. Något av det bästa jag vet är att krama henne och när hon pillar i mitt hår när vi kollar på film och när vi pratar om saker för hon förstår mig väldigt väldigt bra.


Min pappa heter Björn och är en väldigt söt, rolig och mysig filur. Han är en sådan man som blir glad över de små sakerna och har egenskapen att se de fina små sakerna i livet. Han växte upp i Skåne och alla mina vänner säger att han har en sådan go dialekt men jag kan inte höra den. Han älskar att experimentera i köket och salt har han en förmåga att överdriva med men han har blivit bättre på det. Han jobbar med att köpa in konst och ställa ut på olika ställen. Just nu håller han på och pryder hela falköpings sjukhus med konst och han är så duktig på det han gör så det blir troligtvis jättebra. Han brukar alltid ha gjort kaffe innan jag kommer hem om jag varit någonstans på kvällarna. Han brukar lämna små söta lappar på köksbordet för mig att läsa varje morgon eftersom han åker iväg till jobbet innan jag har vaknat. Han är så otroligt stark och jag skulle nog kunna säga att det inte finns någonting han inte skulle klara av. Han är min hjälte.


Min yngsta bror heter Vide och våran relation kan man väl kalla väldigt speciell. Kontakten vi har är kanske inte den starkaste men när vi väl håller humöret uppe kan vi ha så himla roligt ihop. Han är arton år och fick gå upp en klass så han tog studenten innan sommaren. Just nu jobbar han som pappas assistent och tar en kurs (som jag tyvärr inte är helt hundra på vad det är för någon). Jag tror att han på ett vis är den smartaste och visaste killen jag känner, men det säger jag inte till honom särskilt ofta eftersom ja komplimanger är inte riktigt våran grej. Han har inte haft det lätt alla gånger men det som härdar gör en starkare, som man säger. Och han är stark han. Medans jag kan brusa upp och skrika tills mina lungor faller ut håller han alltid lugnet och jag kan ofta önska att jag också är sådan. Det finns inte mycket finare än när vi kan hålla oss lugna runt varandra och kanske spela tv-spel ihop eller kolla film eller något sådant. Jag minns när jag var liten och tvingade honom leka med dockor med mig, vi började alltid bråka. Jag minns också (med hjälp av några babyvideos) hur jag alltid försökte efterlikna och härma honom. Han var min idol.


Min äldste bror heter Jhon och han är adopterad ifrån Colombia. Mamma adopterade honom med en annan man därför har vi inte växt upp ihop så som jag och min andra bror har. Vi ses inte sådär jätteofta eftersom han bor i Göteborg, vilket jag tycker är jättetråkigt, men när vi väl gör det trivs jag så bra med honom. I Göteborg bor han med sin fina tjej Anita och deras underbara dotter Linnéa som ni som följer bloggen har sett många gånger. Jag är tyvärr inte sådär jätteinsatt på vad han arbetar med men han brukade jobba på Volvo och jag minns hur mycket godis jag fick när vår familj var där på öppet hus. Nu vet jag också att han studerar och har haft jobb som dörrvakt på diverse konserter och sånt. Han är en riktig buse dendär och jag vet att om jag skulle behöva det någon gång så ställer han alltid upp.

angie

din papps verkar mys

2010-11-28 | 12:36:24
http://hejbitterfitta.blogg.se/
Anonym

fan vad knas att vi båda heter emma och har en pappa som heter björn. :3

2010-12-01 | 12:08:41namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: