BAMBI NORTHWOOD-BLYTH


Hon kan vara en av världens vackraste kvinnor, åh.

sommarkvällar


Lite bilder ifrån i torsdags. Har haft en fin kväll med Sara och lite mer folk (utan kamera dessvärre), nu ska jag fortsätta med att redigera bilder och dricka kaffe och sedan sova riktigt riktigt länge. Imorgon ska jag förhoppningsvis göra jättemycket (och ingenting alls.)

Planer spiras kring midsommar, peace and love närmar sig och jag har någonting kallat pengaångest och det känns som om jag kommer att ta allting i sista minuten vilket i sådana fall blir kaos. Men saker brukar lösa sig till slut. Nog med mummel och babbel, godnatt finisar

helvete vad saftigt


Sitter med Sofia och diskuterar gårdagens bravader. Fint väder, fint folk, fint humör.
Nu ska jag och Sofia skriva packningslista till peace and love, 10 dagar kvar people.

down by the water


Via ilovewildfox.com. Jag kom precis in efter att ha gått runt en bra bit i skogen uppe på berget med Linda, och vissa saker har gått upp för mig. Hur himla fantastiskt det är att träffa nya människor. När man träffar en människa som praktiskt taget inte vet någonting om en. Att kunna berätta vad man känner för och att kunna lära någon ny. Det är så dumt att isolera sig med en sluten grupp av folk när det finns så mycket nya människor och så mycket nya åsikter att upptäcka. Hur underbart det är att bara gå och på på ställen man aldrig befunnit sig, om det så är en ny stad eller bara en plats man inte besökt i staden man bor. Hur snabbt tiden går när man pratar. Den fina känslan av att kunna relatera till en annan person. Hur mycket nytt det finns att upptäcka, även i en liten skitstad som denna.

featured

Har ni tråkigt kan ni klicka er in HÄR för att läsa reportaget som Modette gjorde om mig! Känns helt overkligt att se sitt egna ansikte visas på sådana här saker, overkligt men kul!
Lite bilder ifrån dagen kommer om en stund, för nu ska jag pussa på Ika lite extra innan hon åker hem. Kraaam!

young folks


Hade som sagt en väldigt fin kväll med Emma innehållandes en lång promenad i det härliga vädret med mycket prat och skratt. Varma sommarkvällar är det bästa som finns. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sova fyfan vad göötttt.

HEELVETE VAD JAG ÄLSKAR DIG!


Du är fan helt jävla unik, hjärtat

BOKEN NIOTackar för dessa åren, till vänner så som folk man har glidit ifrån. Till de jag känt sedan dagistiden, till folk som jag inte kommit nära förrän något år tillbaka. Det är blandade känslor det här, jag har under hela nian tänkt på hur skönt det ska bli att få sommarlov och sedan börja gymnasiet, att det ska bli så grymt lättande att få komma in i lite nya rutiner, men nu när man faktiskt insett att man ska skiljas ifrån en massa och att många går skilda vägar, är det minst sagt tungt. Jag har inte gråtit än men något säger mig att det inte kommer dröja länge.

Jag tackar i alla fall er alla, och önskar er stort lycka till på gymnasiet. Ni har alla något unikt!

lipsill


Det har precis börjat gå in för mig nu, såhär efter att ha kommit hem ifrån sista dagen, att jag faktiskt ska behöva splittras med min klass. Jag har ju tänkt så att de flesta kommer ju ändå gå i samma skola som jag, men att ha haft samma personer nära en i flera år sätter sina spår allt. Mest kommer jag nog att sakna Saima som flyttar till Töreboda i sommar. Vi har varit i samma umgängskretsar/klass sedan vi var två år gamla, och helt plötsligt flyr hon stan. Jäveln.

Jag sitter iallafall här nyhemkommen, med Glen Hansard som sjunger ur högtalarna och är riktigt sentimental. Tänker tillbaka på gamla minnen med klassen, människor man glidit ifrån och kommit närmre, saker man har gjort, misstag genom vägen och gånger då man skämt ut sig. Here comes the waterworks.

some tunes


1 får mig att vilja gråta.
2 gör mig grymt taggad på peace and love (jävla tjöt).

dance yrself clean


Två bilder ifrån igår som Johan tog vilka jag tog friheten att redigera lite. Jag satt bekvämt där mellan rektorn och Filip, som blev mig date för kvällen efter kortdragningen.
Eftersom min kamera gett sig (väntar på att pappa ska leta upp garantin så vi kan lämna in den) ska jag försöka bjuda på lite bilder som pappa tog på Vides student/gamla partajbilder.

Mitt huvud dödar mig. Förkylningen förvärras och jag har ju inte sovit jättebra direkt. Menmen, de här sista dagarna gör vi praktiskt ingenting på ändå. Och vet ni vad? Imorgon är det sommarlov och lite klassfest, på fredag ska jag och mina tjejer skaka rumpa och om 19 dagar bär det av till peace and love, cheers!

vad drömmer du om?


(Ph-fashiontoast.)
Jag drömmer om frihet, och jag drömmer om att veta vad frihet innebär. Jag drömmer om att vara fri att göra vad jag vill men ändå kunna ta ansvar. Jag drömmer om att göra impulsiva resor men ändå kunna hålla mig till någon slags plan. Jag drömmer om så mycket.
Jag drömmer om att skriva en bok. Jag drömmer om att skriva en självbiografi då jag berättar allting in i minsta detalj, så personligt som min egna dagbok. En självbiografi med ett välgenomtänkt omslag som kan få pryda endast min bokhylla om det vore så.
Jag drömmer om att lära mig spela gitarr och sedan ta fram mitt gammaldags skrivblock där jag kluddrat ner ackorden och låttexterna till alla tusen låtar jag skapat, för att sedan framföra det inför en brasa och mina närmsta vänner.
Jag drömmer om att sjunga i ett band, åka på turné världen över. Att höra flera tusen människor skrika mitt namn och sedan se dem gunga i takt till en stämma som ska komma ur min mun.
Jag drömmer om att resa, se världen och alla dens hörn. Som min far säger, man ska passa på att resa när man är ung innan livet blir allt för seriöst. Jag drömmer om att åka till ett främmande land där jag inte kan ett ord av språket, utan karta och plan, och bara göra allting impulsivt.
Jag drömmer om att bo i Paris några år. Jag drömmer om att måla av Eiffeltornet, sittandes på en bänk klädd i svart basker, sandaler, och en röd långklänning i ett tyg så bekvämligt att jag känner mig påklädd fast naken. Kanske få ett jobb som servitris och leva osäkert och halvfattigt på dricks. Jag drömmer om spänning, om kampen.
Jag drömmer om att bo i London också. Sitta på ett café med en tjock bok som får mig så fast i den att jag sitter på det där cafét i timmar.
Jag drömmer om månskenet. Jag drömmer om picknickar på stranden hand i hand med någon som nu endast är illusion. Jag drömmer, som alla andra, om kärlek. Jag drömmer om den där obeskrivliga känslan som det sägs man känner endast en gång i livet.
Jag drömmer om så mycket, att det skulle ta en evighet att berätta.
Jag drömmer om allting som känns mer eller mindre distanserat ifrån verkligheten, men är inte det de som drömmar är till för? För mig känns drömmar ibland som en fristad att rymma till när man inte är bekväm i sin egen verklighet.

Vad drömmer ni om?

four o'clock in the morning


Beger mig emot skolan med en knapp timmes sömn och allt för mycket roterande tankar.
Fokusering och motivation: zero.

STUDENTEN#3


Sådär, det var sista bunten. Åh jag ler som ett fån när jag tänker på all studentyra. Det är en sådan jävla känsla att se.

STUDENTEN#2


Det var någon som undrade vart klänningen är ifrån, jag har dessvärre lånat den av en kompis så jag har ingen aning.

Har nyss kommit hem ifrån badet och ska köra nosen i ett manus som jag helt glömt bort att jag skulle memorera tills på måndag. Kvällen ska jag spendera med att umgås med farmor och farfar, försöka redigera klart en massa bilder och förhoppningsvis kolla på någon bra film. Later darlings.

STUDENT #1