att ha en webcam

Jag och min webcam har en speciell relation vi.. den har fått bevittna mycket men ändå underhåller den mig alltid när jag har tråkigt och på något konstigt vis ser jag alltid snyggare ut i den än vad jag egentligen är. Jag tänkte bara dela med mig lite av bravaderna vi har åstadkommit tillsammans.

tjena tootiesar


HEJ! Igår blev det en lite impulsiv övernattning i Åsarp hos min älsklingstjej, där vi myste till lite film och så. Imorse var det upp tidigt för vi skulle till Borås och jag är nu rätt nyss hemkommen efter en heldag där! OM jag är trött i benen, men kul har jag haft och visst är det roligt att gå i affärer utan pengar? Wohoo.. nu ska jag iallafall försöka ta några djupa andetag innan Nellie kommer hit för en myskväll.

Pappa ska förövrigt hjälpa mig fixa en slags bräda att hänga på väggen till alla mina ringar, blir så jävla exalterad när jag tänker på att jag ska få förändra saker här hemma. Sedan var det någon som undrade om bloppisen också, den är på gång! Vart bara tvungen att tvätta alla plagg som jag skulle sälja och så, men det är fixat nu så imorgon ska det fotas.

min fina sara


Träffade ju på denna godingen igår också mhmm.

jag hoppar och trampar på ditt hjärtaJag gillade igår. Träffade en massa fint folk (Nellie också senare på kvällen som jag nämnt men får överväga ifall jag vill visa de bilderna eller ej, haha..)

sådant som stör

ifall intet vore allt, vore allt existerande då tomhet? Ifall tomhet vore ingenting alls, hade den då existerat? Hur kan tomhet över huvud taget ha en existens? Hur kan en existens definieras? Hur kan en definition av någonting definieras som tomhet, ifall den inte är någonting alls? Hur kan folk definiera allting som tomhet, då tomhet inte kan ha någon existens och då tomhet inte kan existera då tomhet inte är någonting alls?

18:36;;


känslan av tomhet när man inte längre vet vem man är

we live young;;


we live young. Nellie kom hit lite impulsivt för en movienight och nu är jag helt sluuuutkörd. Imorgon ska fan kameran plockas fram så jag får lite material hit, ni borde ha avlidit av tristess vid den här tiden. Något annat med imorgon som jag hoppas på är att jag ska få träffa Sofia, om det ens kan vara möjligt att sakna en människa så.

att släppa taget


Ni vet hur det är när någon har etsat fast sig i ens liv. I ens huvud, i ens hjärta, i ens förgågna, i ens nutid och i ens förhoppningar om en framtid. När en person har fått en att se saker i nya perspektiv, när någon har haft en så stor inverkan på ens syn på världen, när en person har förändrat ens sätt att se på saker och när en person faktiskt har gjort skillnad. När man har träffat någon och sedan går igenom den dagen i huvudet tusen gånger om med ett leende på läpparna. När man försöker tvinga sig till sömns endast i hopp om att drömma om denna personen. När man vaknar i hopp om att få träffa denna personen igen. När man väntar frenetiskt vid telefonen, msn, endast för att man kan få ett litet meddelande där det står saker som "jag saknar dig", eller "vill du ses idag?" eller "jag kan inte bärga mig tills vi ses igen." När man intalar sig själv så länge att det är menat att man bortser ifrån alla brister och ibland till och med bortser ifrån sanningen, eftersom den drömvärld man har pusslat ihop är så mycket enklare att bemöta. När sakerna man fruktat och förträngt kommer till ytan och saker inte alls är som man hade hoppats på. När man går i veckor, månader, i hopp om förändring och när man går var dag och funderar över vad man gjorde fel eller om man kunde ha betett sig annorlunda eller sagt något på ett annat vis eller om det var ett smart val att trotsa allting. När man ligger vaken och undrar ifall denne någon fortfarande tänker på en, ifall denne någon undrar lika mycket som en själv vad som kunde ha blivit. När man måste inse fakta. När man måste krossa murarna runt ens drömvärld. När man måste möta verkligheten. När man inser att det är för sent. När man måste släppa taget.

förhoppningar och regnbågar


Idag har jag strosat runt i detta i det blåsiga vädret. Har sagt hejdå till Sofia efter två bra dygn med henne och spenderat några timmar med fina Emma. Jag har hunnit äta god lax också.
Det finns lite bilder och så att visa er som kommer om en liten stund, har en del att hinna med ikväll bland annat möta en vän en snabbis och så har jag lovat att pappa ska få måla av mig också. P.S. klicka här för dagens goding!

i don't know what i can save you from
PAUS


Jag städar, handlar, tvättar och bränner skivor idag så tänkte mest kika in under en liten paus och säga hej. FORTSÄTT kommentera i inlägget två inlägg neråt, så grymt kul att läsa! Ni är så fina, PUSS

några frågor till er


Jag skulle verkligen bli jätteglad ifall alla bara tog sig en minut och svarade på några snabba frågor :]

1. Vem är du?
2. Hur länge har du läst min blogg?
3. Varför läser du min blogg?
4. Vad vill du se mer av här i bloggen?

tjugonioende i elfte tvåtusennio

Du vet exakt hur du ska vara emot mig. Du vet hur du ska röra mig, få mig att le, hur du ska tala till mig och hur du så lätt kan få mig på fall. Du vet vem du ska vara för att få mig att skratta, vilka ord som får mig att rodna och vilka skavanker du inte borde nämna. Du vet det mesta om mig, och lite därtill. Du vet vem jag är, du vet att jag är en tjej du kan få på fall endast för att du vet hur du ska vara mot mig. Du vet att det enda som krävs är att vara du.

everybody hurts


Nyss när jag kollade ut genom mitt fönster stod en flicka utanför sitt hus mittemot. Jag vet inte varför men det hela var så sjukt vackert. En flicka på kanske tio år stod bara där i regnet medans vinden lekte med hennes hår, hon stod där helt blixtstilla och bara tittade ut på intet. Det påminde mig om hur vis man egentligen är när man är så ung, även fast man knappt vet om det själv. Det påminde om gångerna jag sprungit ut i våran enorma trädgård när vi hade ett hus där ute i Döve, Kvarnagärdet hette det. Gångerna jag bara sprungit ut för att finna svar, räta ut mina tankar eller bara spekulera om livets alla frågor. Liten som stor, det är något så otroligt befriande med att bara få vara ensam i komplett tystnad, om det så bara är några minuter, och andas in ögonblicket.

TRE BILDER PÅ TVÅ FINA


Erika och Bella igår. Har scrapbookat, vilat och försökt få upp lite bilder på väggarna. Väntar nu på att pappa ska komma hem med sushi till mig som jag ska avnjuta till ett avsnitt oth, inne i en riktig oth-period.. gillas!

SPOON MY FINGERS


Hur häftigt och snyggt var inte det här då? Inte visste jag att en böjd sked kunde sluta upp som en skitsnygg ring. Tummen upp som fan! Lätt någonting man måste testa att göra.

13:22


Nu tänker jag stänga av datorn, ta en frisk promenad och sedan ägna dagen åt att läsa en bra bok och klistra in foton i mitt fotoalbum. Jag måste börja göra mer småsaker för mig själv, som förr i tiden. Om det så är ett bad eller att gå och sätta mig på min bänk på ett ställe som jag ibland kallar min fristad.

JAG OCH MIN FINA PAPPA


Du kan vara bäst i hela världen.

YESTERDAY


Var ju som nämnt på berget igår och lyssnade på musik. Träffade en hel den härligt folk och kvällen slutade upp med ett dopp i den så kallade sjön (vilket mer borde räknas som en pöl tbh) och sedan mycket gående. Är väldigt trött idag men finns ingen tid för det, ska städa klart mitt rum och sedan kommer Ika och Bella hit. Vi ska fixa oss tills Sofia kommer, då vi drar på tjejfest! Mysigt.

for Emma, forever ago


the universe is brought back from the brink of destruction every time you smile

lonesome swan


thecherryblossomgirl

en massa fred och kärlek


don't wait


Godmorgon. Jag som alltid haft problem med att sova längre än till halv sju-sju max på morgonen har nu fått in en rutin att sova till elva-ett tiden. Vad händer? Är väl en del av sommarlovet, sjukt skönt iallafall. Vaknade för en halvtimme sedan och skulle gärna sova två-tre timmar till, men lite pli får det vara.

Solen ligger på fint idag, så jag ska se ifall det finns någon som potentiellt vill lägga sig vid pankasjön med mig idag och mysa. Inne kan jag ju inte ligga iallafall (vilket jag gjort nästan hela dagarna två dagar tillbaka eftersom Sofia jobbar och hon normalt brukar fylla mina dagar med sin närvaro)..

P&L#2

Träffade efterlängtade Jennifer

Och skönt granngäng
vi såg också gröna mannen och en gosebjörn

NYTT IFRÅN LINDEX


Köpte mig ett nytt linne på Lindex när jag var nere i Borlänge, 79 ynka kronor gick det på! Älskar det.

i wait for you always

Det blåser i mitt huvud och det åskar i mitt hjärta och allt jag doftar är regn. Jag hatar att jag alltid ska tänka på fel saker och jag hatar att det jag tänker på fortfarande bryter ner mig och jag hatar att det är så hopplöst alltihop. Den här sommaren är kall, så fruktansvärt kall.

I'M MISSING YOUR BED, I NEVER SLEEP.

Det började när jag för ungefär två-tre år sedan hade en vän som stod mig riktigt nära. En sådan vän som man delade sina smärtor med, visade alla ens dåliga sidor för och som man kunde ligga timmar med och gråta inför, ömka sig. Även en sådan vän som man kunde vara så sjukt löjlig med, som man kunde skratta åt allt med och som skulle vara ens första (och enda) alternativ att åka till ifall man bestämde sig för att rymma hemifrån.
Hon lyssnade alltid på Dashboard Confessional, och hade en stor poster över hela hennes vägg med en bild av dem. Hon fick då också mig att lyssna på dem, och deras låtar ger mig fortfarande rysningar då och då. Jag vet inte ifall det beror på nostalgin över det hela eller vad vi gjorde när jag hörde låten första gången eller bara doften av hennes lägenhet som ibland kan komma tillbaka till mig. Jag kom ändå till att börja älska musiken, och jag saknar vännen jag en gång hade som helt plötsligt blev någon helt annan. Klicka här för en spellista med mina favoritlåtar av dem.

This night is wild, so calm and dull. These hearts they race, from self control. Your legs are smooth, as they graze mine. We're doing fine, we're doing nothing at all. My hopes are so high that your kiss might kill me, so won't you kill me, so I die happy. My heart is yours to fill or burst, to break or bury, or wear as jewelery, which ever you prefer.

för att allt är så fint

Jag är så grymt nöjd med tillvaron just nu. Även fast jag är helt död och potentiellt sjuk efter min vecka i Borlänge kan jag inte undvika att känna sådan fullkomlig harmoni. Folk där var till 98% så grymt trevliga och jag blev så himlans glad när en tjej sa att hon läste min blogg och ville ha en kram. Jag är också helt tagen av faktumet att jag har så himlans fina vänner, världens bästa föräldrar som ger mig trygghet och känslan av total frihet sommarlovet för med sig. Sedan har jag ju också så himlans fina läsare, ni säger inte så mycket men jag vet iallafall att ni finns där och ni måste ju stanna av någon anledning, så puss.

Erlend Øye


Något som var riktigt fett var en sak som hände under Donkeyboys spelning. Helt plötsligt står Erlend Øye ifrån Kings of Convenience bredvid mig och Sofia, så efter spelningen gick vi allt fram och fick autografer och kramar. Sen blev jag galet till mig när han målade en elefant på min arm och gav mig en puss på kinden!

HEMMA


Jag har haft en fucked up vecka minst sagt, men haft så grymt jävla kul. Ska berätta allt och visa bilder senare, för nu ska jag springa iväg och krama sönder Emma lite, det är inte nådigt vad jag har saknat henne! (P.S. duschen jag tog när jag kom hem var nog den skönaste i mitt liv, jisses.)