the rocket summerjag är inne i en lite tuff period just nu och jag har under ett tag nu undrat varför jag inte finner rätsida på vad som är fel men jag antar att det är vinterdepressionen som slår in.. olika låtar som ger mig ihållande hjärtesorg, tankar och drömmar som bara inte vill sluta förfölja mig, onödiga åtaganden, press, och oro för vad som jag egentligen-verkligen-inte-borde-tro-existerade. Men det är ju rätt hopplöst egentligen. Jag tänker för mycket på det förgågna och gör det allt för svårt för mig själv att leva i nuet men hur förhindrar man tankar och hur förhindrar man drömmarna som smyger sig på när jag inte kan slåss tillbaka? Jag kan inte vara rädd för att sova för alltid och jag kan inte heller förtränga det som vart men jag kan inte heller leva med denna konstanta påminnelsen om dåliga val, brist på tillit av min egen magkänsla och denna alldeles för stora och påträngande klumpen som invaderar mig inifrån och pressar sig ut. Det svider bakom ögonen men det händer ingenting.

Anonyym ;P

Asså jag är så jävla kär i en kille om går i min skola. Jag fattar helt seriöst inte HUR jag kan vara det! Jag har aldrig pratat med honom, men han verkar vara det ända jag tänker på. Nu går det lite dåligt i skolan också och mina vänner undrar varför jg är så borta ibland :/

Det enda som ''har hänt'' mellan oss är att han en gång satt och kollade på mig, och så när jag kollade tillbaks so kollade han bort. Han kollar alltid neråt så jag får ingen kontakt hur jag än försöker. Han går i nian och jag i åttan.

Och juste glömde nämna det men han har en flickvän :''''(

jag känner mig så himla löjlig, min kompis var såhär ''kär'' i en kille för ett tag sen och jag bara sa till henne att släppa det, men herregud jag kan inte släppa det själv.

Vad ska jag göra? eller ska jag inte göra nått.

<3

2010-12-01 | 19:54:01
CJ

Åh så fina bilder!

2010-12-02 | 00:15:47
http://cjs.blogg.se/
Rebecka

Alltså fy vad jag känner igen mig! Och usch vad jobbigt det är.Du är så himla bra på att skriva, du får som känslan beskriven så perfekt, och alla dina bilder är jättefina, hela du är mysig! Heja dej :)

2010-12-03 | 20:22:42namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: