hope there's someone


Man tycker att jag borde ha lärt mig lite om vikten av sömn vid det här laget men ändå ligger jag här dödstrött efter fem nätters dålig sömn och är på gränsen till nederlag.. fem skoldagar kvar och sedan är det lov så det är väl bara att bita ihop. Får bara hålla tummarna för att jag inte håller på att gå och bli sjuk heller. Idag har vi glosförhör och imorgon ska en engelskainlämning vara inne och på fredag en inlämning i ULS. Kan jag något, är jag klar med något? Nej. Prioriteringar min vän. En vecka och två dagar till julafton och har jag kirrat julklapparna? Återigen nej. Fan. Aja. Ska väl inte vara så svårt för mig att fixa det här inte.

Om man bortser ifrån allt detta? Jag mår så jävla bra och jag trivs så himla bra i tillvaron just nu och mina vänner är finast i världen. Trots trötthet och skolångest finns det inget annat som pryder mitt ansikte än ett stort fett leende hela dagarna.

Förövrigt: Fick en kommentar om att jag aldrig svarar på kommentarer, av en anonym. Och då säger jag: jag svarar på praktiskt alla kommentarer, om jag inte får för mig att jag redan svarat på dom dvs. Dock svarar jag inte på anonyma kommentarer om inget så som blogg/mailadress ges ifrån, det blir lite svårt då och ibland känner jag inte riktigt för att skriva svar i kommentarsrutan/inlägg för det känns liksom inte som om ni anonyma får se dem då. Ehm. Ja.

Anonym

blir det bättre om man skriver sitt namn då för jag har ingen blogg? eller så kan du skaffa formspring, det är faktiskt roligt!

2010-12-15 | 12:56:32
Anonym

JAAAAHAA man ska skriva mail adress, men kan alla andra se mailadressen också??

2010-12-15 | 12:57:31namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: