06 – en första


vintern i slutet på 2006 var jag på en sak som heter lussenatta som helt enkelt är en hög med barn som spelar innebandy och sådant och sedan på kvällen är det ett sånt där disco. Jag var endast tolv år då och visste inte så mycket om livet egentligen. Jag var lång (i jämförelse med alla andra jag kände, de växte förbi mig sen) och hade långt blondt hår och hade inte använt smink särskilt länge så det såg säkert rättså sjaskigt ut. Jag träffade iallafall en kille på det där discot. Alla våra kompisar dansade ihop och det var väl så vi började prata. Sedan var jag tvungen och gå och jag minns att mina föräldrar mötte mig utanför för de tyckte att en tolvårig tjej ska inte gå hem själv ett på natten. Jag tyckte det var pinsamt men innerst inne var det bara skönt, jag är ju så fruktansvärt mörkrädd.

Strax efter det började vi cama lite på msn, skrev mycket och hjärtan började bytas ut och en kväll skulle jag, han, mina två tjejkompisar och en av deras pojkvänner (som också var killens vän) träffas. Efter den kvällen skrev vi mer och mer och helt plötsligt frågade han om jag ville bli hans flickvän och jag sa ja. Han ville träffa mig dagen efter och bjuda mig på fika och jag sa okej men var väldigt nervös för vi hade aldrig träffats ensamma innan (det var faktiskt den första killen jag var ensam med som jag tyckte om någonsin).

Han mötte mig utanför våran lägenhet och vi gick till Lilla blå (vilket är fiket här i Falköping som har funnits så länge jag kan minnas). Jag minns att vi delade en cola med två sugrör och åt varsin kanelbulle och sedan gick vi runt lite på stan och höll handen i snöyran. Det började regna så vi gick under ett tak och där stod vi och höll om varandra.
Efter några minuter kollade han mig djupt in i ögonen, sådär som i filmer ni vet, böjde sig sakta ner och sedan där i regnet kysste jag en pojke för första gången. När regnet dämpat sig lite så gick vi runt i stan en stund till och vi stannade på kanske fem olika ställen och bara kysstes och kysstes och kysstes. Det var kallt och blött men ändå helt perfekt på något vis.

EBBA HJ

men gud vad fint!!!! :p

2010-12-03 | 16:37:49
lisa

sv: det är en deal! och detta var väldigt bra skrivet.

2010-12-03 | 18:46:00
http://fjantlisa.blogg.se/namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: