SVAR

först vill jag bara säga att vissa saker lämnar jag gärna inte ut här i bloggen, så är det några frågor som blivit raderade hoppas jag att ni har överseende. Vissa blir också raderade eftersom de är likadana som någon annan.

varför valde du inte media på katedral? :D För det första vill jag verkligen undvika att pendla, en stor del till att jag missat så mycket skola är för att jag vissa gånger faktiskt vart alldeles för trött för att pendla eller för trött för att komma hem så sent som jag gjort när jag pendlat. Att välja en linje i falköping var ett praktiskt val på många vis. favoritlåttext? Jesus... alltså det var en riktigt svår fråga. Kents, Lars Winnerbäcks, Håkans och Andreas Gregas låttexter är ju alla fantastiska iallafall. Bright eyes gör några väldigt fina, bland annat Lua. Sen finns det ju Bon Iver och Joshua Radin och...... osv. hur tror du att du blev bdbkändis? Hela kändiskapen i bdb handlade ju ifrån en början till att vara så annorlunda som möjligt, att sticka ut. Efter något års aktivitet, en hel del photoshop och lite piercingar, rosa hår osv så nådde man ju upp till kriterierna. nöjd med ditt utseende? jag trivs faktiskt med mig själv med och mer, vilket är så grymt skönt eftersom jag haft riktigt svårt för det innan. lägg upp bilder på dej från din emo & fjortis-period! Jag sparar den frågan i ett utkast så tas det hand om snarast! kan du inte börja videoblogga igen? Haha jo men visst, ska försöka fixa ett inlägg i veckan! när i ditt liv tyckte du mest om att leva? När jag är på en spelning med ett band jag älskar tillsammans med en vän jag älskar. har du någon kontakt med anna (chaosbaby-) nuförtiden? Nej vi har tyvärr inte pratat på jättelänge, vilket är grymt tråkigt.. vi har inte bråkat eller någonting sådant, vi har helt enkelt tappat kontakten.

vem är du..
i klassrummet?
Antingen den som sitter och sover med huvudet i böckerna eller den som spårar ur.
på festen? Den som dansar.
i ett förhållande?
Den som vill vara nära någon hela tiden. Pussas mycket.
i kompisgänget? Den galna, haha.

vilka minnen kommer du aldrig glömma från denna sommar? P&L, utan tvekan. vilket är ditt bästa tips för att hotta upp en outfit? Mitt bästa tips till en snygg outft är att klä sig enkelt och sedan överacessoera. är du kär? Nej. favoritplagg? Just nu är det nog min gröna klänning ifrån Lindex, den jag har på mig här. bästa skönhetstips? vatten och tvål för att hålla sig ren. Hudkräm morgon och kväll för att hålla sig fräsch. Sedan flätar jag alltid håret i två inbakade flätor innan jag ska sova för att inte skada topparna, och sover alltid med vaselin på ögonfransarna (det stärker dom.) vad vill du bli när du blir stor ? Jag har verkligen ingen aning. Jag vill resa jorden runt typ. Något arbete har jag ingen aning om. får väl köra frågan här igen, plattar du håret eller är det naturligt rakt? :) Jag plattar det! Mitt hår är ett riktigt kråkbo annars. berätta om det här med dragonfly...:D 2005 flyttade jag in till Falköping, och de som köpte vårat hus vi bodde i tidigare (som vi blivit bra vänner med) har nu för tredje året i rad en festival ute i Åsarps forntidsby som heter dragonfly. Eftersom jag har lite insidekontakter så vet de också om att jag fotograferar etc, och har nu för andra året i rad erbjudit mig att ställa ut foton där och för tredje året i rad bett mig vara där som fotograf. kan du berätta om din kamera :) Jag fotograferar med min Nikon d60 (som med väska/minneskort/laddare etc gick på ungefär 5200:-) och med en kompaktkamera jag ägde förut som pappa har köpt av mig fast jag fortfarande får använda, Canon Digital ixus 75. är du mer utav en pessimist eller optimist? Jag är en realist! Jag försöker alltid att se saker så bra som möjligt men jag ljuger inte heller för mig själv för att saker ska kännas bättre. är du blyg? Nej det skulle jag verkligen inte tolka mig själv som! hur lång är du? 163 cm. hur gammal är du? en tjej på sexton vårar! vad lyssnar du på för musik? Praktiskt taget _allt_. här har ni tre spellistor 1 2 3! vad tycker du om staden du bor i och om folket som bor där? Jag föredrar staden på kvällarna, då man inte ser skiten som finns här. Det finns många guldkorn men också så himla mycket skit här. Det är droger överallt och väldigt mycket brottslighet, men jag har många fina vänner som jag är tacksam över att jag har lärt känna. favvo - affär? SVÅRT! H&M, bik bok, monki, weekday, secondhand. vad ska du gå för linje på gymnasiet? barn & fritid! har du haft många pojkvänner? Vad anses som många? när blev du av med oskulden? Två somrar sedan. Hur får du inspiration till din stil? För jag älskar det du har på dig och hur du matchar ihop det. :) Mycket tidningar, men mest bloggar! Kombinerar ofta inspiration ifrån andra till mina egna säkra kort.

Karolina goes crasy-k

Hej!har röstat 5 poäng på din sko på nelly.com. hoppas du röstar på min! ps: på den är en av mina teckningar!http://nelly.com/designyourshoe/?obj=AzvqZiuW6zpT8mV9Fl2PY0Mx25a6Zt9YjtC7RwSNk6efhzelYT1v#shoeGallerykram

2010-08-16 | 18:30:08
http://crasy-k.devote.se
Anonym

jsg har en ganska så sen fråga, men vad heter du på bdb?

2010-08-17 | 14:40:29namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: