SVAR PÅ TAL;

har en fråga som jag inte vill att du ska ta på ett dumt sätt; är du en sådan som ofta byter bästa vänner? ett tag var det ika som var bäst på hela jorden, sen så var du och malin tightast och skulle flytta ihop, sen har du hunnit avguda både anna & stephany men har väl knappt någon kontakt med dom idag? och som nu, nu är det emma som är stjärnan i ditt liv. kan du förklara alltihopa för jag har nog missförstått något.

Jag ser det som så att vi alla har våran egen väg att gå under livets gång. Har vi tur kan vi möta folk i korsningar som för stunden är allt vi sökt efter hos en vän, man kanske till och med tar följe i dagar, månader eller år, men vid en viss tidpunkt är det dags att ta skilda vägar och göra nya val. Alla de ovannämnda är fortfarande lika älskade av mig som de en gång var, även fast våra vägar har delat upp sig eller även ifall något gjort fel val vid ett eller flera vägskäl och även ifall vi inte talar lika ofta. Man möter nya människor, man finner nya perspektiv och man möter nya hinder.

Även fast vi inte har lika stora platser i varandras liv längre så har alla de ovannämnda lika stor plats i mitt hjärta.

angie

Men lol, man håller inte ihop med alla forever ju -.- tider förändras och människor med

2010-08-20 | 23:21:43
http://hejbitterfitta.blogg.se/
sofia

jarå:(

2010-08-21 | 14:45:40
http://myownhurricane.blogg.se/namn:
kom ihåg mig!

mail:

blogg:


kommentar: